Erdoğan AKP'yi böyle uyardı!

Erdoğan AKP'yi böyle uyardı!

Seçim olsa hükümeti kuramayacaktık. Muhalefet henüz bu soruyu sormayı akıl edemedi. Bana o sorunun yanıtını bulun. Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saray'da yaptığı dar kapsamlı toplantıdan sızan bilgi bu şekilde. Yeniçağ yazarı Ahmet Takan'dan Erdoğan'ın yaşadığı korkuyu konuştuğu toplantının ayrıntıları...

 

Erdoğan'ın AKP'ye verdiği sufle!..


...


Bakın!..


AKP yetkili kurulları öncesinde sarayda alınan ve duyurulan AKP'de olağan üstü kongre kararından sonra şöyle bir kulis bilgisine ulaşmıştım.

 

Saraydaki güvenilir kaynaklardan;


Referandum sonrasında R. Erdoğan bazı danışman ve AKP'li yöneticilerle  dar kapsamlı bir toplantı yapar. Partiye üye olmak ve olağanüstü kongre ile ilgili yol haritası belirlenirken Erdoğan dilek ve temennileri dinler. Sonra döner ve derki;

"Siz onu bunu bırakın. Referandumdan çıkan sonuca iyi bakın. Seçim olsaydı, güvenoyu alacak bir kabine bile kuramayacak haldesiniz. Daha bunu muhalefet gündeme getirmeyi akıl edemedi. İleri geri konuşacağınıza eğer muhalefet bunu gündeme getirse ne cevap verirsiniz oturup onu düşünün.



BAHÇELİ DAR BÖLGE DEĞİL BARAJ YÜZDE 5'E İNDİRİLSİN  DEMİŞ


"Erdoğan'a  yakın kaynaklarından duyduğuma göre, Doktor Devlet Bahçeli düşünülen yeni seçim sistemi hakkındaki kararını da saraya iletmiş. Bahçeli, "ne dar ne daraltılmış bölge... Sadece seçim barajı yüzde 5'e indirilsin" demiş.


Eee, işte böyle...


Yine, el ele verdiler; 2035'e kadar Erdoğan'ı başkanlık koltuğunda oturtacaklar!..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum