Erdoğan Antalya'da açıkladı: 100 milyon zarar var, gereğini yapacağız

Erdoğan Antalya'da açıkladı: 100 milyon zarar var, gereğini yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da AK Parti'nin aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı adaylarını tanıttı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasında Antalya'daki hortumla ilgili olarak, "Antalya'da yaklaşık 100 milyon lira maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse şüphesiz bizler yerine getireceğiz” dedi.

Erdoğan konuşmasında şunları söyledi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum zarar gören üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi özellikle iletiyorum.

ZARARI TELAFİ EDECEĞİZ

Antalya'da yaklaşık 100 milyon lira maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse şüphesiz bizler yerine getireceğiz.

MUHALEFETE YÜKLENDİ

31 Mart akşamı illet ittifakını da zillet ittifakını da ait oldukları yere göndermeye hazır mıyız?

MHP’YE İTTİFAK GÖNDERMESİ

Cumhur İttifakı ile kurduğumuz gönül birliğine sahip çıkacak ve inşallah bayrağı en yükseğe tırmandıracağız.

Cumhur İttifakı olarak inşallah bu seçimlerde 31 Mart akşamı zillet ittifakını da illet ittifakını da layık oldukları yere göndermeye var mıyız? Antalya'nın bu seçimlerde de tercihini hizmet siyasetinden gönül belediyeciliğinden kullanacağına inanıyorum.

ANTALYA GÖNÜLLERİN BAŞKENTİ

Antalya sadece ülkemizin en kadim şehirlerinden biri değil aynı zamanda gerçek bir dünya şehridir. Geçtiğimiz yıl bu şehri ziyaret eden turist sayısı 12,5 milyon oldu. Dünyanın dört bir yanından misafir ettiği insanlarla turizmde marka olan Antalya dünyanın dört bir yanına ihraç ettiği tarım ürünleri ile bu alanda da bir markadır. Ev sahipliği yaptığı G20 gibi EXPO gibi dev organizasyonlarda ülkemizi mahcup etmemiştir. Antalya'yı daha büyük başarılara hazırlamak istiyoruz. Biz Antalya'yı sadece turizmin değil gönüllerin de başkenti olarak görüyoruz.

PROJELERİ ANLATTI

Biz Antalya'yı sadece turizm alanında değil her konuda en iyi hizmetlere kavuşturmak için çalışıyoruz. Son 16 yılda Antalya'ya 40 katrilyon yatırım yaptık. 4 üniversite kurarak üniversite sayısını 5'e çıkardık. Antalya'da 3 tane Millet Bahçesi projemiz bulunuyor. Sağlıkta 20'si hastaneden oluşan 56 sağlık tesisi yaptık. 11 adet sağlık tesisimizin inşası devam ediyor. Şehir Hastanesi'nin de ihale süreci devam ediyor. TOKİ vasıtasıyla Antalya'da 4 bin 432 konut projesini hayata geçirdik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 2,5 katrilyon bu devlet resmen destek vermiştir. 2002 yılına kadar Antalya'ya 195 kilometre bölünmüş yol yapılmışken biz bunu 640 kilometreye çıkardık. Şu an Antalya'da toplam maliyeti 13 katrilyon lira olan yol yapımı projelerimiz sürüyor. Biz icraat yapıyoruz laf değil. Eserlerimizle ortadayız.

ERDOĞAN ANTALYA'NIN ADAYLARINI TEK TEK AÇIKLADI

Antalya Büyükşehir: Menderes Türel

Akseki -İbrahim Özkan

Aksu - Halil Şahin

Demre - Süleyman Topçu

Döşemealtı - Emre Afacan

Elmalı - Ümit Öztekin

Gazipaşa - Adil Çelik

Gündoğmuş - Mehmet Özeren

İbradı - Hatice Sekmen

Kaş - Mutlu Ulutaş

Kepez - Hakan Tütüncü

Konyaaltı - Gaye Doğanoğlu

Kumluca - Hüsamettin Çetinkaya

Manavgat - Hasan Öz

Muratpaşa - Gökçen Özdoğan Enç

Serik - Enver Aputkan

Alanya - Adem Murat Yücel (Cumhur İttifakı’dan MHP’den aday)

Korkuteli: Ömer Niyazi İşlek (Cumhur İttifakı'ndan MHP'den aday)

Fenike: Nail Dülgeroğlu (Cumhur İttifakı’ndan MHP’den aday

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.