Erdoğan ATA’nın huzurunda!

Erdoğan ATA’nın huzurunda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATATÜRK’ün vefatının 80. yılında Anıtkabir'e gelerek çelenk bıraktı ve özel deftere yazdığı metni okudu. İşte ayrıntılar ve görüntüler;

Mustafa Kemal Atatürk’ü kabri başında anan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi dünyanın en güçlü devletlerinden biri yapacaklarını ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80'inci yılında tüm yurtta anıldı.

Ankara Anıtkabir'de devlet erkanı Aslanlı Yol'daki yürüyüşünün ardından Atatürk'ün kabrine gelerek çelenk bırakıldı. Anıtkabir özel defterine yazdığı yazıyı okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırılara rağmen Türkiye'yi dünyanın en güçlü devletlerinden biri yapacaklarını söyledi.

Anıtkabir özel defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada bir konuşma yaptı. Erdoğan, "Aziz Atatürk İstiklal Harbimizin Başkomutanı ve Cumhuriyetin kuruluşu olan şahsınızı vefatınızın 80'inci yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni dahili ve harici behahların saldırılarına rağmen dünyanın en güçlü ve müreffeh devletlerinden biri yapma yolunda kararlılıkla yürüyoruz. Cumhuriyetimizin 95'inci seneyi devriyesinde açılışını yaptığımız İstanbul Havalimanı tarihe nakşolmuştur. Ruhun şad olsun."

anitkabir-003.jpganitkabir1-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.