Erdoğan, Bahçeli'yi vurmak isterken kendini vurdu

Erdoğan, Bahçeli'yi vurmak isterken kendini vurdu

Erzurum'da bugün yaptığı konuşmada Bahçeli'ye hitaben "Nerede siyasi, kadromdan bir arkadaşım İmralı'dakiyle masaya oturdu, bunu ispat et, ispat edemezsen alçaksın" diyen Erdoğan'ın 3 yıl önce canlı yayında Öcalan ile görüşmek üzere İmralı'ya danışmanını

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Erzurum'da yaptığı konuşmada, Bahçeli'nin açıklamaları üzerine İmralı'da Öcalan ile yapılan görüşme konusunu yeniden gündeme getirdi.

Bahçeli'nin konuyla ilgili iddialarına cevap veren Erdoğan, "Nerede siyasi, kadromdan bir arkadaşım İmralı’dakiyle masaya oturdu, bunu ispat et dedim. İspat edemezsen alçaksın dedim Bahçeli’ye" diyerek, İmralı'ya siyasi kadro ve arkadaşlarından kimseyi göndermediğini söyledi.

Ancak Erdoğan'ın 26 Eylül 2012 tarihinde Kanal7'de yayınlanan İskele Sancak programında danışmanını Öcalan ile görüşmek üzere İmralı'ya gönderdiğini söylediği ortaya çıktı.

Erdoğan 3 yıl önce yayınlanan programda kendisine yöneltilen bir soru üzerine "Biz statükoyu nerede kırdık? Adaya danışmanımızı göndermek suretiyle kırdık. Oslo’ya göndermek suretiyle kırdık. Statükoyu korumak isteyenler 'Yanlış yapıyorsun' dediler bana. "Hayır ben onun riskini alıyorum" dedim. ” ifadelerini kullanıyor.

Bugünkü konuşmasında İmralı'ya siyasi kadro ya da arkadaşlarından kimseyi göndermediği söyleyen Erdoğan, danışmanını Ada'ya gönderdiğini söylediği bu konuşmasıyla kendini yalanlamış oldu.

İŞTE ERDOĞAN'IN KENDİSİNİ YALANLAYAN O SÖZLERİ

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.