Erdoğan BBP'de! "Beraber yürüyeceğiz"

Erdoğan BBP'de! "Beraber yürüyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mustafa Destici’yi ziyaret etti ve önemli açıklamalar yaptı. İşte haberin ayrıntıları;

Ankara’da seçimler öncesinde hareketli saatler yaşanıyor. Erdoğan, BBP lideri Mustafa Destici’yi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nda yer alan Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret etti. Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir program, planlama ile kampanyayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde siyasilerin görüşme trafiği tam gaz devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP)lideri Mustafa Destici'yi ziyaret için, BBP Genel Merkezi'ne geldi. Erdoğan'ı parti girişinde Mustafa Destici ve partililer karşıladı. Erdoğan ile Destici, daha sonra görüşmek için parti binasına girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Destici görüşmesi yaklaşık 40 dakika sürdü.

Çıkışta kısa bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Bugün Sayın BBP Genel Başkanı Destici’yi ziyaret etmek suretiyle önümüzdeki sürece yönelik ne gibi hazırlıklar yapabiliriz onları görüşme fırsatımız oldu. Bunları görüşmek suretiyle inanıyorum ki bu süreç içerisinde birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız çok daha verimli bir kampanyayı nasıl yürütürüz bunların üzerinde durduk. Zaman zaman ben ve arkadaşlarım bu görüşmeye devam edeceğiz.

“Ortak bir program ve kampanya olacak mı?” sorunsa ise Cumhurbaşkanı Erdoğan “Şu anda gündemimizde öyle bir şey yok ama bir program, planlama ile kampanyayı sürdüreceğiz” cevabını verdi.

BBP Başkanı Mustafa Destici ise şu açıklamayı yaptı:

Ben de sayın cumhurbaşkanımıza teşrifleri için çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da iki seçim birden yapılacak. Tabi cumhur ittifakının bir tane cumhurbaşkanı adayı var, o da cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Milletvekili genel seçimlerinde de AK Parti MHP ve BBP birlikte hareket ederek maksimum düzeyde TBMM’de temsilin sağlanacağına biz yürekten inanıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız başından beri bize karşı çok samimi, duyarlı bir davranış ve tutum içerisinde oldu. Ben bunun için de kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

Biz de BBP olarak cumhur ittifakının içinde hesapla yer almadık. Ülkemizin içinden geçtiği şartları, meselelerimizi, ülkemizin birliğini, vatandaşlarımızın huzurunu refahını dikkate alarak bu kararı verdik. Rabbim bizleri mahcup etmesin.

desti.jpegdesti1.jpeg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.