Erdoğan-Bilal kaseti sonrası sarsıcı anket

Erdoğan-Bilal kaseti sonrası sarsıcı anket

Ünlü araştırma şirketlerinden Sonar'ın yaptığı son anket AK Parti'yi şok edecek.

SONAR Başbakan ile oğlu Bilal arasında geçtiği iddia edilen ses kaydından sonra yaptığı anket AK Parti'yi sarsacak. Zira kasetten sonra AK Parti oylarında 15 puanlık bir kayıp yaşanmış. 


Li­der­ler, se­çim mi­ting­le­rin­de ka­set­ler üze­rin­den bir­bir­le­ri­ne yük­le­nir­ken, Baş­ba­kan Er­doğa­n’­ın oğ­lu Bi­la­l’­le yap­tı­ğı öne sürülen ve ge­çen pa­zar­te­si çı­kan ses kay­dı, AK Parti’­nin oy­la­rın­da sert bir dü­şü­şe ne­den ol­du.

BÜYÜK KAYIP

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı yaptığı açıklamada, “Daha önceki seçimlerde bunu söyleyemiyorduk. Ancak şimdi söyleyebilirim ki Ak Parti’nin oyları 15 puan düştü. 
Ayrıca Ak Parti’yi yüzde 47′lerde gösteren anket şirketlerine şimdiden Allah kolaylık versin. Seçim sonuçları açıklandığında nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum.” dedi.

SAHİLLER CHP’DE

Bayrakçı anket verileriyle ilgili şunları söyledi;

-“AK Parti’nin oy­la­rın­da 10-15 pua­na va­ran dü­şüş var. Ak Parti, di­ğer par­ti­ler­le ba­şa baş ol­du­ğu pek çok be­le­di­ye­yi kay­be­de­bi­lir.

Sa­hil­ler CHP’­de an­cak MHP, İç Ana­do­lu ve Ka­ra­de­ni­z’­de pat­la­ma ya­pa­cak. An­tal­ya­’da CHP far­kı 10 pua­na ka­dar çı­kar­dı. Detay­lı ça­lış­ma­mı­zı çok ya­kın­da ka­mu­oyuy­la pay­la­şa­ca­ğız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.