'Erdoğan bir kez daha suçüstü yakalandı'

'Erdoğan bir kez daha suçüstü yakalandı'

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 'başörtülü bacılarıma saldırdılar' yalanı hakkında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kabataş görüntüleriyle ilgili, "Başbakan'ın yalan söylediğini dosta düşmana gösterdi. Yani Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha suçüstü yakalanmış oldu. Çünkü bu gök kubbenin altında hiçbir şey gizli kalmaz, bu yalan da kalmadı" dedi.


Kılıçdaroğlu yazılı açıklamasında, Kabataş görüntüleriyle ilgili Başbakan Erdoğan'ın yalanının ortaya çıktığını ifade etti. Türkiye'nin Gezi Parkı eylemleri sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tahrikiyle büyük bir kışkırtmayla karşı karşıya kaldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Ben, Recep Tayyip Erdoğan'ın yalancılıkta çok mahir olduğunu bildiğim halde, 11-12 gün herkesten gizleyip sıkışınca piyasaya sürdüğü bu çirkin iddiayı duyar duymaz hemen açıklama yapmış ve bu iddia gerçekse şiddetle lanetliyorum demiştim. Arkasından da bu çok çirkin saldırıyı gerçekleştirenler varsa, onların insanlıkla en ufak bir ilgisi olmadığını belirtmiş ve onlar insan olamaz diye vurguladıktan sonra da Başbakan'ı iddiasını kanıtlamaya, MOBESE kayıtlarını ortaya koyarak saldırıyı ortaya çıkarmasını ve saldırganları yakalatarak bu insanlık dışı saldırının hesabını sormasını istemiştim" dedi.

-"MİNARE KILIFA SIĞMADI, YALANIN ÇİRKİN YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI"-

Ancak Başbakan Erdoğan'ın yaklaşık 8 buçuk ay önce "halkı kışkırtmak, gündemi de değiştirmek için ortaya attığı yalanını" devletin tüm imkanları elindeyken kanıtlayamadığını belirten Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"Kanal D o günün görüntülerini yayınlayarak Başbakan'ın yalan söylediğini dosta düşmana gösterdi. Yani Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha suçüstü yakalanmış oldu. Çünkü bu gök kubbenin altında hiçbir şey gizli kalmaz, bu yalan da kalmadı. Başbakan da yalanını, tahrikçiliğini, halkı karşı karşıya getirerek suçlarını örtbas etme ve böylece gündemi değiştirme oyununu gizleyemedi. Yani, takke düştü kel göründü. Minare kılıfa sığmadı ve Başbakan'ın yalanı çirkin yüzüyle ortaya çıktı. Hep söylüyorum, böyle zamanlarda ar damarı çatlamayan insan utanır, özür diler. Peki R .T. Erdoğan'ın da yüzü kızarır veya O da özür diler mi? Asla. Çünkü O'nun ar damarı çatlamıştır; ne utanır, ne de özür diler. O nedenle her zaman diyorum ki yalancıdan Başbakan olmaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.