Erdoğan: Buyurun indirin o diktatörü

Erdoğan: Buyurun indirin o diktatörü

Başbakan Erdoğan, İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda Kadınlar Günü etkinliğinde konuştu... Erdoğan, kendini 'diktötör' diye suçlayan Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye mesaj verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen "Kadın ve Demokrasi Buluşması" programında konuştu..


-Bütün kadın adaylarımızı, tüm kadın muhtar adaylarımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum.

-Mısır'ın, Afrika'nın, Balkanlar'ın tüm dünyadaki mağdur ve istismar edilen kadınları selamlıyorum. Tüm mazlum kadınları selamlıyorum. Suriye'nin kahraman kadınlarını selamlıyorum. Batı'da bir meta haline getirilen tüm kadınlarımızı selamlıyorum. 

-Suriye'de insanlığın can çekiştiği yerde analık cesaretini gösteren kadınları selamlamayıpta ne yapacağımızı soruyorum. Güçlü, zengin kişilerin sırtını döndükleri tüm Suriyeli kadınlara sesleniyorum Türkiye hep yanınızda oldu ve yanınızda olacak. 

-Buradan Trakya'nın anadolunun çilekeş kadınlarını özellikle selamlıyorum. Şehitlerimizin annelerimizi selamlıyorum. Her birinizin ellerinden öpüyorum. Tüm şehitlerimizin dul eşlerini selamlıyorum ve yetim kızlarını selamlıyorum. Allah tüm şehitlerimizden razı olsun. 

SEVGİLİ EŞİMİN VE KIZLARIMIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

-Buradan sevgili eşimin ve kızlarımın da kadınlar gününü gönülden kutluyorum. Çünkü onlar beni bu yolda hiçbir zaman yalnız koymadılar. Çok ayrı kaldığımız gecelerimiz oldu. Çok sıkıntılı oluduğumuz gecelerimiz oldu. Çocuklarımızın bizi göremediği günler oldu. Sabrettik ve neticesi de güzel oldu. 

-Benim birinci derecede kadınımızın irtifa noktası olarak gördüğüm anneliktir. Onun için annelere olan sevgim bu noktada çok çok fazla aşırı ve kadına olan saygım birinci derece oradan geliyor. 

ANNENİN AYAKLARININ ALTI ÖPÜLÜR

-Annenin acısı farklı, o katlanılır gibi değil. Bırakın elini öpmeyi ayaklarının altı öpülür. Bizim dinimizde cennet annelerin ayakları altında, babaların değil. Cennetin kendisi de orda kokusu da orda. Kadın çok yüce. Kadına şiddet böyle birşey kabul etmek mümkün değil. Sıfır tolerans. Demokrasi diyen, hak diyen sendika ve derneklerimizi, kadın kollarımızı kutluyorum. 

BU ÜLKEYİ FİTNECİLER YÖNETMİYOR

-Bu ülkeyi artık medya patronları, manşetler, lobiler, Pensilvanya'daki çiftliğinde oturup bu ülkeyi karıştıran fitneciler yönetmiyor. Bu ülkeyi millet yönetiyor, bu ülkeyi siz yönetiyorsunuz siz. Kapınıza ablalar gelebilir. Bizim ablalarımız onlara gereken cevabı verecektir ben buna inanıyorum. Yurtlarda ve evlerde kızlarımıza beddua seansları yaptırıyorlar. 

GENÇLERİMİZE DEVLETİMİZ YETER 

Şahsıma, eşime, kızlarıma beddualar ettiriyorlar. Siz varsanız biz varız. Bu ülkeyi siz yöneteceksiniz siz. Bizim rotamızı siz çizdiniz. Biz de o istikamette gideceğiz. Bazı yurtlardan çocuklarımız atılıyormuş beddua seanslarına katılmadığı için bize haber verin sizi KYK yurtlarına yerleştireceğiz. Yetmezse otellere yerleştireceğiz hiç merak etmeyin. 

SANDIKTA DEVİRİN O DİKTATÖRÜ

-Şimdi başladılar tek adam, diktatör demeye. Ülkemin birliğine, bütünlüğüne, istikrarına saldırı varsa ben ona gövdemi siper ederim. 22 gün sonra sandık gelecek buyurun devirin o diktatörü. 

NE YAPARSANIZ YAPIN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKSİNİZ

Paralel yargı 3. Havalimanını yaptırmamak için elinden geleni yapıyor, Böyle vatansever olabilir mi? Ne yaparsanız yapın o yapılacak. Sonra 3. köprü için mücadele ettiler. Ne yaparsanız yapın. önünü kesemiyeceksiniz. Dünya bizim projelerimizi konuşuyor, paralel yargı engellemeye çalışıyor ama engelleyemeyecekler. 

DİNLEMELER SUÇTUR

Türkiye'de son 2 yılda 509 bin kişi dinlenmiş. Bu paraleller kayıtları sildiği için izleri yok, boyutları bilinmiyor .Bu kayıtları dinleyenlerin dönemi 30 Martta inşallah farklı şekilde sona erecek. İngiltere'de, ABD'de dinlemelerin hesabını ağır verdiler. Bu casusluktur. Bunun hesabı Türkiye'de de sorulacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.