Erdoğan: CHP Rum ağzıyla konuşuyor

Erdoğan: CHP Rum ağzıyla konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin yürüttüğü çalışmalardan Rumların rahatsızlık duyması gayet tabiidir. Bizi en çok yaralayan, CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır" dedi.

Ankara Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya 13 Millet Bahçesi yapacaklarını söyledi.  

31 Mart yerel seçimlerinde Altındağ'dan rekor oy beklediklerini söyleyen Erdoğan, "31 Mart akşamında başarılarımıza bir yenisini ekleyeceğiz. 31 Mart'ta Altındağ'dan yine rekor bekliyoruz. 31 Mart Gazze için, Filistin için, Suriye için, Irak için, Arakan, Türkistan için dünyaya verilmiş gür bir mesaj olsun. 31 Mart, DEAŞ ve PKK gibi proje terör örgütleri üzerinden ülkemizin bekasına kastedenlere indirilmiş ağır bir darbe olacaktır" ifadelerini kullandı.

CUMUR İTTİFAKINA VURGU

Erdoğan, "Seçimlerde Cumhur İttifakı olarak, AK Parti-MHP omuz omuza yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Oylarımızı bi defa konsolide etmemiz lazım. AK Parti kendi içinde oy zaiyatına gitmemeli. Oylarımız konsolide olmalı, Cumhur İttifakı olarak da sandığa yansımalı" diye konuştu.

ESES OLAN AK PARTİ'Yİ SANDIKLARDA MAĞLUP EDEBİLMEK

Konuşmasında sık sık CHP'yi eleştiren Erdoğan, açıklamalarına şöyle devam etti:

İşte CHP'yi görüyorsunuz. Talimat nereden geliyor, Kandil'den geliyor. Açık ve net ne söylüyorlar; CHP, terör örgütünün desteklediği HDP, öbür tarafta adı İYİ Parti olan parti, yanında Saadet, dörtlü çete, 'Siz Güneydoğu'da, Doğu'da beraber olacaksınız' diyorlar. 'Batıda da AK Parti'yi, Erdoğan'ı çökertmek için bazı yerlerde HDP olarak seçime girmeyeceksiniz, aday göstermeyeceksiniz. Bazı yerlerde CHP'yi, bazı yerlerde İYİ Parti'yi destekleyeceksiniz' diyorlar.

Mesele AK Parti'yi sandıklarda mağlup etmek. Fakat ben milletime, halkıma inanıyorum. Bizler bu terör örgütlerinin dayanışma halinde olduğu bu seçimlerde 31 Mart'ta Allah'ın izniyle sandıklarda bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız.

RUMLAR VE CHP'LİLER İSTEMİYOR DİYE PETROL ARAMASINI DURDURMAYACAĞIZ

Önceki gün bir CHP milletvekili çıkmış petrol, doğalgaz arama çalışmalarımızı eleştiriyor. Bir kova bile petrol bulunmadı iddiasıyla Türkiye'yi petrol doğalgaz arama faaliyetlerine son vermeye çağırıyor. Bu çağrıyı zaten Rumlardan işitiyorduk.

Rumlar ve kimi CHP milletvekilleri istemiyor diye Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetlerimizi durdurmayacağız. Türkiye'nin Akdeniz'de yürüttüğü çalışmalardan Rumların ve diğerlerinin rahatsızlık duyması gayet tabiidir. Burada sorgulanması gereken CHP'nin tavrıdır, hazımsızlığıdır. Bizi en çok yaralayan, CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır.

Biz, CHP rahatsız oluyor diye ülkemizin ve Kuzey Kıbrıslı kardeşlerimizin enerji kaynakları üzerindeki haklarını savunmaktan vazgeçmeyeceğiz. Çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettirerek inşallah milletimize, hasretle beklediği müjdeli haberleri de vereceğiz.”

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.