Erdoğan Deniz Çakır'ı hedef aldı: Sanatçı müsveddesi

Erdoğan Deniz Çakır'ı hedef aldı: Sanatçı müsveddesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve Deniz Çakır’ı hedef aldı.

2019 yılının ilk grup toplantısında konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ünlü oyuncu Deniz Çakır’ı isim vermeden çok sert ifadelerle eleştirdi.

Çakır'a yönelik sert ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Faşistliğin en dik alasıdır. Bunların derdi başka” ifadelerini kullandı.

İsim vermeden dizi ve sinema oyuncusu Deniz Çakır'a yönelik sert ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede başörtülü hanımlara Suudi Arabistan'a gidin demek faşistliğin en sefil halidir. En son bir konserden çıkan başı açık örtülü kızlarımıza orada gelip bu şekilde sataşıp Suudi Arabistan'a gidin burada ne işin var diyenlerin halini düşünün adı da sanatçıymış. Dert başka ne derseniz deyin bu ülkede insanların yaşam biçimi ile uğraşan CHP zihniyetidir. AK Parti tam aksine bu ülkede yaşam çeşitlerini garanti altına alan bir siyasi zihniyettir" ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

"Birileri Meclis'i çalıştırmamak için tüm güçleriyle çalışacaktır. Sizlere düşen onlara meydanın boş olmadığını göstermektir. Oy alamadığımız seçmenleri kendilerine ulaşamadığımız vatandaşlarımız olarak görüyoruz. Açıklamadığımız 6 il kaldı. Büyükşehirlerin bir kısmını bizzat biz açıklayacağız. Cumada itibaren Trabzon, Kocaeli ve Sakarya'da adaylarımızı açıklayacağız.

BAHÇELİ’NİN İFADESİYLE ‘ZİLLET’ BENİM İFADEMLE İLLET İTTİFAKINA KARŞI ZAFERİMİZİ İLAN EDECEĞİZ

İttifak konusunda teşkilat mensuplarımızın almış olduğumuz kararlara saygı duymasını rica ediyorum. Kimse kalkıp 'ben' diye hareket etmesin. Burada 'biz' var. Herkes buna uysun. Cumhur İttifakı inşallah 31 Mart akşamı bu yoldan zaferle çıkacaktır. Sayın Bahçeli'nin ifadesiyle 'zillet' benim ifademle 'illet ittifakı'na karşı zaferimizi ilan edeceğiz.

TÜRK SİYASETİNİN EN ÖNEMLİ SORUNU ANA MUHALEFETTİR

Bugün Türk siyasetinin en önemli sorunu ana muhalefettir. Daha doğrusu ana muhalefetin iktidara talip bir parti gibi değil, marjinal bir örgüt gibi davranıyor olmasıdır. Bugün CHP yönetimi cumhuriyetçilik de halkçılık da kültürümüzle de uzaktan yakından ilgisi olmayan bir zihniyetin eline geçmiştir. Bu zat sorsanız demokratlığı kimseye bırakmaz. Kılıçdaroğlu genel başkanlık koltuğunda oturduğu 9 yılda 9 seçim kaybetmesine rağmen oraya çivilenmiş gibi yerinden kıpırdamaz.

CESARET EDEMEDİ, EDEMEZ

Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmaya cesaret edemedi, edemez. Buna karşılık hakarete, yalana gelince aslan kesilir. Can çıkmadan huy çıkmaz. Sıkıntının asıl kaynağı partinin başındaki zattır. Ön tekerlek nereye giderse arkadakiler de oraya gidermiş. Türkiye'de milletin hayrına yapılan hangi iş varsa CHP karşısında yer almıştır. Biz yurtta sulhu sloganla değil savunma sanayiini güçlendirerek sağlayacağımızı biliyoruz. Keban Barajı gündeme geldiğinde CHP zihniyeti engellemeye çalıştı. Varlık sebebi yeni adımları engellemeye çalışmak olan parti ile karşı karşıyayız.

DENİZ ÇAKIR'A SERT SÖZLER

Bu ülkenin başı örtülü genç kızlarına Suudi Arabistan'a gidin demek faşistliğin dik alasıdır. Neymiş adı da sanatçıymış... İnsanların yaşam biçimi ile uğraşan CHP zihniyetidir. AK Parti yaşam çeşitlerini garanti altına alan bir siyasi zihniyettir.

PEŞ PEŞE MÜJDELERİ AÇIKLADI

Bir müjdeyi daha milletimizle paylaşıyorum. Düzenli sosyal yardım alan vatandaşlarımızın aylık 150 kw elektrik tüketimini devlet üstleniyoruz. Kredi kartı ödeme borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız mevcut borçlarını ödeyebilmekte kolaylık sağlıyoruz. Ziraat Bankası kredi kartı borçları tek çatı altında borcunu kapatacak."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.