Erdoğan Denizli'den Mansur Yavaş'a yüklendi! Kirli İttifakı gizliyor

Erdoğan Denizli'den Mansur Yavaş'a yüklendi! Kirli İttifakı gizliyor

Denizli’deki mitingle halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’ı seçim afişi üzerinden eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de düzenlenen mitingle Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş için, “Resimlerinin altında HDP ve CHP’nin logosu yok. Niye biliyor musunuz? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye böyle yapıyorlar” ifadelerini kullandı.  24 Haziran’da yapılan seçimlerde Denizli’den Cumhur İttifakı’na yüzde 50 oy geldiğini hatırlatan Erdoğan, 31 Mart’taki yerel seçimlerde de verilecek destek ile, “Türkiye’ye örnek olmasını istiyoruz” açıklamasında bulundu.

MANSUR YAVAŞ’A YÜKLENDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş için, “Şu anda Cumhur İttifakı'nın karşısında zillet ittifakı var. Peki bunun içinde kimler var? CHP, PKK terör örgütünün siyasi temsilcisi olan HDP, bunun yanında adı İyi Parti olan İP var. Bir de Saadet var. Ankara'da çok enteresandır zillet ittifakı adayının resimleri var ama resimlerinin altında CHP ve HDP'nin logosu yok. Niye biliyor musunuz? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye bunu yapıyorlar. Benim milletim terör örgütü destekçilerine oy vermez.” ifadelerini kullandı.

“SADECE BİR BELEDİYE SEÇİMİ DEĞİL…”

Denizli’den yerel seçimlerde rekor beklediğini belirten Erdoğan, 31 Mart’ın sadece bir belediye seçimi değil aynı zamanda beka seçimi olduğunu, 2023 hedefleri için kritik olduğunun tüm vatandaşlara izah edilmesi gerektiğini söyledi.

KEMAL DERVİŞ SÖZLERİ

“IMF kapılarında sürünmüyorduk” diye söze başlayan Erdoğan, Kemal Derviş dönemini de sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, göreve geldiklerine IMF’ye olan borcun 23,5 milyar dolar olduğunu söyledi ve borçları, “biz sildik” dedi. Kemal Derviş için ise, “Şimdi nerede, kayıp yok” ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖZHASEKİ DE LOGO KULLANMAMIŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş’ı logo kullanmadığı için eleştirirken Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin de yerel seçimler öncesi hazırladığı afişlerde logo olmadığı görüldü.

mansur-yavas-004.jpgmehmet-ozhaseki.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.