Erdoğan Ekrem İmamoğlu'na tamam dedi

Erdoğan Ekrem İmamoğlu'na tamam dedi

CHP'nin yerel seçimlerdeki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun görüşme talebine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan olumlu yanıt geldi.

CHP'nin yerel seçimlerdeki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde İBB'nin 1984 ve 1989 yılları arasında başkanlığını yapan Bedrettin Dalan'ı ziyaret etmişti.

İmamoğlu bu ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek için de randevu talep edeceğini açıklamıştı.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, CHP’li İmamoğlu’nun görüşme talebi soruldu. Erdoğan ise soruya, "Kapım açık, Bay Kemal'den izin alır mı bilmiyorum? Çaysa çay kahveyse kahve…” şeklinde yanıt verdi.

kadir-topbas-siyasetcafe.jpg

Ekrem İmamoğlu konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı;

'Bu sabah resmi yazılı davetimize Sayın Cumhurbaşkanının bu kadar kısa zamanda olumlu yanıt vermesinden memnun oldum. Ben parti disiplini olan bir CHP üyesiyim. Zaten Sayın Erdoğan’dan randevu talep etmeden önce genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan izin aldım. Genel başkanımız bu konularda çok anlayışlıdır, daha önce Başbakan ilken Sayın Binali Yıldırım ile de görüşmüştüm. O görüşme için de izin almıştım'

Bu haber de ilginizi çekebillir

ekrem-siyasetcafe-001.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.