Erdoğan: Elinizde ne varsa açıklayın

Erdoğan: Elinizde ne varsa açıklayın

Başbakan Erdoğan Gülen cemaatine çok sert mesajlar verdi.

Erdoğan'ın Cemaate verdiği sert mesajlar önümüzdeki günlerin gündemini belirleyecek. İşte Erdoğan'ın ilgili açıklamaları:


ANANAS MONTAJINA CEVAP: SİZİN ANANASINIZ RAFİNERİ!


(Zaman Gazetesi Erdoğan'ın eşine yemek yedirdiği bir karede tabağa ananas montajı yaparak. Erdoğan eşine Ananas getirdi haberi yapmıştı)

Yolsuzluk diyerek paralel yapılanmanın üstünü örtmeye çalışıyorlar. Ananası da görmezden geliyorlar. Gazetelerde benim eşime ananas ikram ettiğimi görüntülüyorlar. Eğer ben öyle bir poz vermişsem doğal ananastır. Sizin gibi ihale ananası değildir. Rafineri paslaşması değildir. 

NE VARSA AÇIKLAMAZSANIZ NAMERTSİNİZ

Şantajla Türkiye'yi, bizleri hizaya getirmeye çalışıyorlar. Hala şantajla tehditle devam ediyorlar. Elinizde ne varsa açıklayın. Açıklamayan mamerttir.

PEYGAMBERİ OLİMPİYAT STADINA GETİRİYORLAR!
BİZ DE BİLEMEMİŞİZ!


(Gülen Türkçe olimpiyatlarını izlemeye Peygamber efendimizin geldiğini iddia etmişti) 

Bakıyorsunuz (Biz de bilememişiz. Aldanmışız.) Sevgililer sevgilisi efendimiz Sallallahualeyhivesellem'i Halkalı'da olimpyat stadında gösteriyorlar. Bakıyorsunuz sürekli orayla irtibatlılar. Ben artık bu örgüte gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. Artık bunu görün. Kulla kulluk yok. Sadece Allah'a kulluk var. Biz asala kula kul olmadık. Bundan sonra da olmayacağız. 

ZAMAN'IN MONTAJI:


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.