Erdoğan, emekli ikramiyeleriyle ilgili net tarih verdi

Erdoğan, emekli ikramiyeleriyle ilgili net tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere ikramiye ödemesinin Kasım ayı ortasında yapılacağını bildirirken çalışanlar ve emeklilerin maaş düzenlemesinin ise yılbaşında gerçekleşeceğini ifade etti.

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partilere ittifak çağrısında bulundu.

Erdoğan, "Ülkenin ve milletin istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese, ortaklarımızın da rızası şartıyla Cumhur İttifakı'nın kapısı açıktır" dedi.

 

EMEKLİYE BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER

 

Öte yandan Erdoğan, emekli ikramiyelerine de değindi. Erdoğan, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için bir defaya mahsus 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak" derken maaş düzenlemelerinin ise yılbaşında gerçekleşeceğini ifade etti.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN KAPISI AÇIK"

 

"Milletimizin takdiriyle AK Parti listelerinden milletvekili olarak seçilen her kardeşimi bir kez daha tebrik ediyorum. Bu seçimlerde milli iradenin üstünlüğünden taviz vermeden iç ve dış kumpasların üstesinden gelebileceğini ispatladık. MHP Genel Başkanı Bahçeli olmak üzere Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarımıza şükranlarımı sunuyorum.

İnşallah Türkiye Yüzyılı destanını Cumhur İttifakı olarak beraberce yazacak, gelecek nesillere armağan edeceğiz. Ülkesinin ve milletinin bekası, istiklali ve istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese Cumhur İttifakı'nın kapısının, tabii ortaklarımızın da rızası şartıyla açık olduğunu belirtmek isterim.

 

MAYIS SEÇİMLERİ

 

Meclis çatısı altında niçin yer bulamadıklarını sorgulamak yerine milli iradenin temsilcisi olan gazi meclisimize hürmetsizlik ediyorlar. Tercihini ülkesinin ve kendinin geleceği için en doğrusundan yana yapma iradesini gösteren milletin asil evlatlarını aşağılayarak tahkir ve tahrik ederek iktidara geleceğini sananlar bir kez daha hüsrana uğramıştır. Kimse hiçbir partiye ve adaya tıpış tıpış oy vermek mecburiyetinde olmadığını göstermiştir. Millete saygısı olmayan, kendisi de saygıyı hak etmez.

Seçimden sonra olup bitenleri, verilen koltuk kavgalarını hep birlikte görüyoruz. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin diyoruz.

Anadolu insanının ferasetinden ve basiretinden nasip alamayanlar suçu kendinde aramayıp millete atıyor. Bu süreçte kimse hiçbir partiye ve adaya tıpış tıpış oy vermek zorunda olmadığını göstermiştir. Milleti aşağılayarak iktidara geleceğini düşünenler hüsrana uğradı.

 

YEREL SEÇİM MESAJI

 

İnşallah 2024 seçimlerine yeni MKYK ile hazırlanacağız. Mevcut belediyelerimizi daha güçlü olarak elde tutmak ve İstanbul ve Ankara'yı daha güçlü güçlü bir belediyecilik ile tanıştırmak için durmak duraksamak yok. Unutmayın bizim bıraktığımız her boşluk muhalefetin yalanları ve iftiraları ile doldurulacaktır.

Muhalefet kadrolarının milletten kopuk, üretken değil çığırtkan tavrı sizleri şaşırtmasın. Bunlar hep böyleydi. Bugün de koltuklarını ve siyasi ikballerini korumaktan başka bir dertleri yok.

AK Parti'nin gücü milletimizle olan gönül bağımızın gücü kadardır. Bu bağı ne kadar kuvvetli tutarak sandıkta o kadar yenilmez oluruz. Genel merkezimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, belediyelerimizle bu gerçeği bir an bile aklımızdan çıkarmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Ülkenin ve milletin istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese, ortaklarımızın da rızası şartıyla Cumhur İttifakı'nın kapısı açıktır.

 

İKRAMİYE ÖDEMELERİ KASIM AYINDA

 

Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için bir defaya mahsus 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum.

Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında enflasyon farkı ve refah payını içeren yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.