Erdoğan: Fahiş fiyat artışının önüne geçeceğiz

Erdoğan: Fahiş fiyat artışının önüne geçeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta Milli İrade Meydanı'ndaki Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Aslında bu buluşmayı haftalar öncesinden planlamıştık. Yangınlarla, sellerle buluştuğumuz dönemde sizlerle daha iyi şartlarda bir araya gelmek için ziyaretimizi erteledik. Her dönemde olduğu gibi afetler sırasında da birileri milletin yüreğindeki acıyı kendi kısır çekişmelerine alet etmek istedi.

19 yıldır yaptığımız gibi eser ve hizmet siyasetiyle milletimizin gönlündeki yerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Dört bir tarafımızda oynanan oyunları birer birer bozarak biz hedeflerimize doğru yürüyoruz. Büyümede rekor üzerine rekor kırıyoruz. Yıllık ihracatımız 207 milyar doları geride bıraktı. İstihdamda salgın üzerinde bir seviyenin üzerine geldik. Merkez Bankası rezervlerimiz 118 milyar doları buldu. İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız.

Kahramanmaraş'a hızlı tren müjdesi

Maraş'taki demiryollarının neredeyse tamamını baştan aşağıya yeniledik. Kahramanmaraş'ı hızlı trenle buluşturmak için çalışıyoruz. Kahramanmaraş'ımızı her alanda daha büyük hizmetlere kavuşturmakta kararlıyız. Artık tek bir gayem var, Türkiye'yi her alanda hak ettiği seviyeye çıkmış olarak görmek. Şimdi önümüzde 2023 süreci var, ülke olarak savunma sanayiinden enerjiye kadar pek çok stratejik projemizin hayata geçiş tarihi olarak 2023'ü belirledik. Bu tarihte aynı zamanda seçimler gerçekleşecek. 

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum