Erdoğan-İmamoğlu görüşmesi sona erdi! İşte ilk açıklama

Erdoğan-İmamoğlu görüşmesi sona erdi! İşte ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun görüşmesi sona erdi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun görüşmesi  sona erdi ve ilk açıklama yapıldı.

Erdoğan, CHP’nin İstanbul adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti. Görüşmenin ardından Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu, "Faydalı ve güzel görüşme oldu çok teşekkür ediyorum Sayın Cumhurbaşkanına. Kendisinin oyunu istedim” ifadelerini kullandı.

Görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı’nın resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı.

Resmi hesaptan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nu  Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

zirve-003.jpg

İşte Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarının tamamı:

Sayın Cumhurbaşkanımızla çok güzel bir sohbet etti. İstanbul'la ilgili tecrübe ve tavsiyelerini dinledik. Çok kıymetli anektodları vardı. Bizim amacımız en az hatayla süreci başlatmak. Bu anlamıyla çok faydalı bir görüşme oldu.

Göreve ilk başladığı yıllardaki sadece hizmeti değil kendi dönemlerindeki ilgi alaka, vatandaşla iletişim kurma noktasındaki başarı ve becerilerinden bahsettiler. Ben de bunu teyit ettim. O dönem şahidiyim. Siyasi farklılıklar olabilir ama iyi davranışlar, iyi diyaloglar mutlaka iz bırakır. Bunu beyan ettim kendilerine.

5 yıl hizmet ederse sayın Cumhurbaşkanı da bir sonraki seçimde bana oy verir demiştim. Bu seçimde oyunu istedim, gülümsedi. Şu anda iki titri var. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı olarak. Zorluğunu biliyorum ama Cumhurbaşkanı olarak oyunuza talibim dedim.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.