Erdoğan, İsrail'e seslendi: Sen bir örgüt olabilirsin ama Hamas bir terör örgütü değildir

Erdoğan, İsrail'e seslendi: Sen bir örgüt olabilirsin ama Hamas bir terör örgütü değildir

Partisinin grup toplantısında İsrail'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail sen bir örgüt olabilirsin çünkü bu Batı'nın sana borcu çok ama Türkiye'nin sana borcu yok. Ve Hamas bir terör örgütü değildir.' ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, açıklamasında enflasyonla çok yönlü bir mücadele içerisinde yer aldıklarını, Türkiye'nin vatandaşlarını mağdur etmeyeceklerini söyledi.

'Her emeklimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır.' diyen Erdoğan, 'Her gencimizin beklentisi bizim sorumluluğumuzdur.' dedi.

Konuşmasında parti teşkilatına yerel seçim için talimat veren Erdoğan, 'Sizlerden bu ağır yükün bilinci ile seçime hazırlanmanızı bekliyorum. Kendi çıkarları ile hareket etmek bize yakışmaz.' dedi.

Meclis'te onaylanan Irak ve Suriye tezkeresine destek veren partileri ve liderlerini tebrik eden Erdoğan, tezkereye hayır diyenleri ise milletin affetmeyeceğini ifade etti.

Erdoğan 7 Ekim tarihinden itibaren süren İsrail ve Hamas savaşına da değindi.

Gazze'ye 8 yardım uçağı gönderildiğini belirten Erdoğan, yaralı sivillerin tedavisi için 25 personelin Mısır'a gittiğini de sözlerine ekledi.

Konuşmasının devamında İsrail'e seslenen Erdoğan, 'İsrail sen bir örgüt olabilirsin çünkü bu Batı'nın sana borcu çok ama Türkiye'nin sana borcu yok. Ve Hamas bir terör örgütü değildir.' dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.