Erdoğan İttifak anketlerini açıkladı

Erdoğan İttifak anketlerini açıkladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında oluşturulan Cumhur İttifakı’na ilişkin çok özel açıklamalar yaptı. İşte ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Erdoğan ittifaka ilişkin önemli bilgiler paylaştı ve ittifak anketlerine dair çarpıcı mesajlar verdi.

45 Ak Partili milletvekili ile bir araya gelen Tayyip Erdoğan, “İttifak için yerli ve yabancı anketler çok olumlu. Biz bu ittifakı ümmetin iyiliği için yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ak Parti’de FETÖ kıyameti kopuyor! Birbirlerine girdiler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 14 ilden aralarında 3 bakanın da bulunduğu partisinden 45 milletvekiliyle bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerel seçimlerde ittifak olur mu" sorusuna yanıt verdi. Erdoğan, gönüllü bir ittifakın olabileceğini belirterek, bu konuda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağına ilişkin soruya 'Devlet Bahçeli ile konuşuyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan anketlere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İttifak için yerli ve yabancı anketler çok olumlu' açıklamasında bulundu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.