Erdoğan kabzımalları terörist ilan etti

Erdoğan kabzımalları terörist ilan etti

Atatürk Kültür Merkezi’nin temel atma töreni sonrası Sinan Erdem Spor Salonu’na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık başkanları buluşması için gittiği Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaptığı açıklamada, "Ne diyorlar domates, patlıcan, sivri biber, bunların hepsi yutturmaca" dedi. Ticaret Bakanlığı'ndan hale giden müfettişlerin dövülmeye kalkıldığını söyleyen Erdoğan, "Kendini devletten güçlü zannedenler varsa şunu bilsinler ki devlet nasıl teröristlere Tendürek'te Cudi'de işini bitirdiyse halde terör estirenlerin işini de en kısa zamanda bitiririz" ifadelerini kullandı.

Salona gelen ziyaretçilere 250’şer gramlık çay paketleri dağıtılacağını söyleyen Erdoğan, "Bu çayları ikram edecek keyifli saatler geçireceksiniz. Bununla beraber inşallah evlere gireceğiz" diye konuştu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından öne çıkanlar:

"Gençler gençlere, kadınlar kadınlara, ana kademe ana kademeye ulaşacak. Bayram Bey çaylar dağıtılmaya başlandı. Ben şimdi burada size çay ikramından bahsetmiyorum. Yarından itibaren size 250'şer gram çay poşetleri verilecek. Bu çayları ikram edecek keyifli saatler geçireceksiniz. Bununla beraber inşallah evlere gireceğiz. Evlerde bu keyifli saatler olurken inşallah biz unutulmayacağız, siz unutmayacaksınız, beraber yürüyeceğiz.

"Ey sanatçılar veya sanatçı geçinenler sizin geçmişinizde böyle bir eser var mı?

"Bakırköy'ün o bölünmeden önceki hali neresi vardı? Bağcılar, Güngören, Esenler. Buraların hepsi çukurdu, çamurdu. O zamanlar ben il başkanıydım ve biz bu üç tane ilçeyi değerli kardeşlerim o seçimde üçünü birden aldık. Oralarda yaşayanlar CHP zihniyetinden bıkmıştı. Çizmelerle seçim kampanyası yaptık, çok iyi hatırlarım o günleri. O üç ilçeyi aldıktan sonra Bakırköy oldu. Övündüğümüz bir Bağcılar varsa bu Ak Parti belediyeciliğidir.

"Haliç'in çamurunu çıkardık, 9.5 kilometre uzaktaki Alibeyköy'e taşıdık. O çamurla 650 bin metrekare alan kazandık. Oyun parklarının olduğu yer bizim İstanbul'a kazandırdığımız parktır. Kardeşlerimiz Sinan Erdem Salonu tıklım tıklım, ama ben size şimdi bir şey söylüyorum, bunu hatırlıyorsunuz değil mi? Rabia. 

"Ne diyorlar domates, patlıcan, sivri biber, bunların hepsi yutturmaca. Şimdi hazine maliye, ticaret bakanlığımız, hükümetimiz hep birlikte el ele verdi, siz böyle mi yapıyorsunuz, peki. Biz de şimdi tanzim satışlarla illere giriyoruz. İnşallah yarından itibaren buralar kuruluyor ve buralarda adeta maliyetine bunu vatandaşıma satacağız. Satacağız. Ticaret Bakanlığı'ndan müfettişler hale gitmişler, Bu müfettişlerimizi dövmeye kalktılar. Çünkü kovana çomak sokulduğu için. Kendini devletten güçlü zannedenler varsa şunu bilsinler ki devlet nasıl teröristlere Tendürek'te Cudi'de işini bitirdiyse halde terör estirenlerin işini de en kısa zamanda bitiririz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.