Erdoğan Kadir Gecesi konuştu Emanetin ehli Binali Yıldırım

Erdoğan Kadir Gecesi konuştu Emanetin ehli Binali Yıldırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '23 Haziran'da emaneti ehline vermemiz lazım. Burada bu emanetin ehli Binali Yıldırım Bey kardeşimizdir.'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Esenler'deki "10 bin hatim 100 bin dua" buluşmasında halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Filistin'de devlet terörü tüm dünyanın gözleri önünde pervasızca sürdürülüyor. Türkiye vatandaşlarının birlik, beraberliği, demokrasi ve istikrarıyla hamdolsun bir huzur adası olarak bulunuyor. İstikrarın önemi kaosta, barışın önemi savaşta, hüzurun, sükunetin önemi çatışmada daha iyi kavranır. Bizler Türk Milleti olarak geçmişte bu sıkıntıları yaşadık. Bu dönemlere sınana sınana geldik. Aynı mahallenin çocuklarının birbirine kurşun sıktıkları dönemlere şahit olduk. Yürek dağlayan sahneler gördük. Çorum, Sivas, Kahramanmaraş'ta mezhepçilik fitnesiyle komşunun komşuya düşman edilmek istendiği kirli provokasyonlara maruz kaldık. İnsanların dış görünüşleri, kılık kıyafetlerinden dolayı eziyet çektiği. Kızlarımızın üniversitelere alınmadığı dönemlere rastladık. Bölücü terör örgütünün vatandaşlarımızın mahremine maruz kaldığı günler oldu. 15 Temmuz'da aklını ve kalbini Pensilvanya'daki şarlatanın emrine vermiş kişilerle karşılaştık."

'BU EMANETİN EHLİ BİNALİ YILDIRIM BEY KARDEŞİMİZDİR'

"Dünyanın dört bir yanında Türkiye'nin başarısı için dua eden, yurt içi ve yurt dışından bizlere destek olan tüm kardeşlerimize en kalbi selamlarımı gönderiyorum. Esenler Belediyesi'ne, Dörtyol meydanını dolduran kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum. Yarın Cumartesi Yenikapı. 23 Haziran unutulmuyor değil mi? 23 Haziran'a kadar gece gündüz demeden çalışıyor muyuz? Yol arkadaşım Binali Yıldırım kardeşimizi, İDO'nun Genel Müdürü, daha sonra Ulaştırma Bakanı, daha sonra Başbakan, daha sonra Meclis Başkanı bütün tecrübesi, deneyimiyle, ulusal ve uluslararası camiada edindiği yerde İstanbulumuza layık olan, İstanbulumuz için önemli bir fırsat olacak Binali Yıldırım kardeşimizi inşallah 23 Haziran'da İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı yapmaya hazır mıyız? Emaneti ehline vermemiz lazım. Burada bu emanetin ehli Binali Yıldırım Bey kardeşimizdir."

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.