Erdoğan kampta sinyali verdi: Yeni bakanlık kuruluyor

Erdoğan kampta sinyali verdi: Yeni bakanlık kuruluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında kadın bakanlığı kurulabileceğini müjdeledi.

AK Parti'nin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantılarının basına kapalı gerçekleştirilen bölümünde kadın-erkek kavgaları sonrası ortaya çıkan kamu davaları da görüşüldü.

Kadın meselesinin önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 'Kadın Bakanlığı'na dönüştüğü eleştirileri üzerine yeni bir bakanlık kurulabileceği sinyalini verdi.

Kızılcahamam'da gerçekleşen 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında AK Parti'li milletvekilleri 'Erkekler bu davalarda mağdur ediliyor' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise kadına şiddet konusunda çok hassas olunmasını istedi.

Toplantıda yine bir milletvekilinin 'Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadın bakanlığına döndü' sözlerine Erdoğan 'Ben kadınlarla ilgili yaklaşıma katılmıyorum. Aile Bakanlığının asli görevleri arasında kadın meseleleri var. Belki bakanlık sayısı artar ve bir kadın bakanlığı gelebilir' dedi. 

 


siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.