Erdoğan miting meydanında açıkladı ‘Benim bir duam var’

Erdoğan miting meydanında açıkladı ‘Benim bir duam var’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting meydanında ‘Benim bir duam var” diyerek kısa bir dua etti. İşte Erdoğan’ın duası…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her seçim bir beka seçimidir. Bunun için 31 Mart'ın beka seçimi olduğunu söylüyoruz" diye konuştu. "Bu zillet ittifakı bizim ülkemizi bölmeye çalışıyor" diyen Erdoğan, "31 Mart'ta sandıkları patlatacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı'nda toplu açılış törenine katıldı.

Erdoğan, "Ankara'nın en güzel millet bahçelerinden birini kuruyoruz. Millet bahçesini de içine alan 35 km'lik KanalAnkara projesiyle şehrimize gerçekten çok farklı bir eser kazandırıyoruz" diye konuştu.

GÖLBAŞI’NDA İYİ PARTİ’NİN ADAYI VAR AMAM CHP VE HDP’NİN YOK

Gölbaşı'nda İYİ Parti'nin adayı olduğunu söyleyen Erdoğan, "CHP'nin, HDP'nin yok. Büyükşehirde CHP'nin adayı da hepsinin ortak adayı. Bu gerçekler ortadayken milleti kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalabalığa "Bu kardeşiniz 4 buçuk yıl daha Türkiye'de cumhurbaşkanı mı?" diye sordu. "Evet" seslerinin ardından Erdoğan, "Sesiniz az geldi, yoksa farklı bir şey mi düşünüyorsunuz?" diye sordu.

TERÖR ÖRGÜTLERİ UMUTLARINI 31 MART'A BAĞLADI

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

— Türkiye gibi bir ülkede önemsiz seçim olmaz. 31 Mart'ın beka seçimi olduğunu söylüyoruz. Sınırlarımızın ötesinde ülkemizin tökezlemesini bekleyen terör örgütleri tüm umutlarını 31 Mart'a bağlamış durumdalar. Ülkemizin içinde ne kadar ezanımızla, bayrağımızla, vatanımızla sorunlu kesim varsa tüm güçleriyle 31 Mart'a yüklenmiş durumdalar.

— PKK ile işbirliği yapanın Türkiye'nin hayrına bir amacı olamaz. FETÖ ile işbirliği yapanın Türk milletinin hayrına bir kaygısı olamaz. Karanlık ittifaklarının vitrininde ayrı, mahzeninde ayrı pazarlıklar yapanların bu ülke ile ilgili bir derdi olamaz.

BENİM BİR DUAM VAR

Eğer mesele belediyecilikse hiç kimse kusura bakmasın, belediyecilik bizim işimiz. Bu konuda kimse elimize su dökemez.

Bu zillet ittifakı bizim ülkemizi bölmeye çalışıyor. 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız.

Benim bir duam var. Bize ittifakı pazara kadar değil mezara kadar devam ettirmemizi nasip eyle.”

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.