Erdoğan müjdeyi verdi! Lokanta ve kafelere destek paketi geliyor

Erdoğan müjdeyi verdi! Lokanta ve kafelere destek paketi geliyor

AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lokanta ve kafelere destek ödemesi yapılacağını müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan açıklamasında; "Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirler nedeniyle faaliyetleri kısıtlanan 2019 cirosu 3 milyon lira ve altı olanlara destek ödemesi yapacağız." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

 

TBMM Genel Kurulumuz dün itibari ile çalışmalarına başladı. Aradan geçen süre içerisinde milletvekilleri arkadaşlarımızla görüşme imkanları bulduk. Salgın sebebi ile ara verdiğimiz il kongrelerimize 13 Ocak’ta başladık. 2 haftada 27 kongremizi tamamlamış olacağız bugün itibarıyla toplamda da 47 il kongresini tamamlamış olduk.

Milletimize vefa borcumuzu hizmet ederek, eser ortaya koyarak, yatırım yaparak ödemeye çalışıyoruz. Türkiye’nin son 18 yılda nereden nereye geldiğini akıl ve vicdan sahibi herkes görüyor, biliyor. Ülkemizin demokrasi ve ekonomide adeta çağ atladığını yaşayarak şahitlik etmeyenlere tüm bunları mukayeseli olarak anlatmamız şarttır.

Salgın şartlarına rağmen ülkemize kazandırdıklarımız bile büyük başarı hikayemize örnek teşkil edecek niteliktedir. Elazığ’da deprem konutlarını teslim ettik. Yaz aylarına kadar 20 bin konut bitecek. Ayrıca burada Avrupa’nın en büyük gençlik merkezinin açılışını da yaptık. Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızın 2019 ve 2020 yılı özel ödüllerini 20 Ocak Perşembe günü sahiplerine teslim ettik.

AB üyesi ülkelerin büyükelçileri ile 12 Ocak’ta buluşarak ilişkilerimizi karşılıklı geliştirme yönündeki samimi düşüncelerimizi kendileri ile paylaştık. Kabinemizi 11 Ocak'ta toplayarak sağlıktan güvenliğe kadar pek çok konuda kapsamlı istişareler yaptık.

Diyarbakır-Ergani-Elazığ yolu üzerindeki Devegeçidi Köprüsü açılışını gerçekleştirdik. Cuma günü Türkiye Genç İş adamları Konfederasyonu ile bir araya gelerek kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Türkiye’ye verdikleri samimi destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz yılı 169 buçuk milyar dolar ihracat ile kapatan program hedefinin de üzerine çıkaran iş dünyamıza buradan bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.

Ülkesine ve milletine karşı sorumluluk hisseden herkesten tek beklentimiz kendi üzerine düşen görevlerini gereği ile ifa etmesidir. Bu şekilde görevlerimizi hakkıyla yerine getirdiğimizde Ne Türkiye’nin, ne Cumhur ittifakının ne de AK Parti’nin önünde durabilecek hiçbir güç tanımıyorum.

Milletimiz her birimizin teker teker takip ediyor ve karnemizi dolduruyor. Seçim günü bu karne önümüze oy oranı olarak çıkacak.

 

'YAKINDA YENİ REFORM PAKETLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ'

 

Bunun için hep birlikte çok çalışmalıyız, AK Parti grubu Cumhur ittifakının ortağı ile birlikte meclisin lokomotifidir. Yürütmede bizim yasamada sizin yapmanız gereken görevler var. Meclis gündeminde önceden kalan yasama programını sizler zaten iyi biliyorsunuz. Yakında yeni reform paketlerini milletimizle paylaşmaya başlayacağız. Türkiye’yi ekonomide güven ikliminin geliştirilmesine kadar geniş bir alanda gelişmesini sağlayacak bu reformlara kavuşturacağız. Yakında yeni reform paketlerini Meclis’e sunmaya başlayacağız. önemli düzenlemeler olacak.

Tek vaatleri Tayyip Erdoğan'ı indirmek olan bir muhalefete bu millet bu iktidarı vermez.

Önlerine geleni tek adamlıkla suçlayanların kendi partilerinde oynadıkları tek adamcağız rolünü tebessümle izliyorum.

 

KILIÇDAROĞLU'NA MİLİTAN TEPKİSİ!

 

Bir de halkçılık diyerek kendilerini halkın içinde bizi de sarayların içinde sefa süren olarak göstermeye çalışmıyorlar mı işte orası artık sözün bittiği yere dönüşüyor. Bu zatları şimdiye kadar milletimizin içinde pek görmedik. Ama biz hayatımızın her döneminde olduğu gibi şimdi de milletimizin içindeyiz.

SSK’nın başında bu adam bulunmadı mı SSK’nın başında bulunduğu zaman hastanelerde hastalarımızın ne hale düştüğünü tabi şimdi Z kuşağı bilmiyor. Bay Kemal’in döneminde biz hastaneler rehin alınan vatandaşları gördük. Bunları bizim milletimize anlatmamız gerekiyor. O dönemde maalesef ölülerimiz bile rehin alınıyordu.

Bu ara bir militan lafı tutturdu gidiyorlar. Bunlara göre Cumhurbaşkanı militan, bakanlar militan, Cumhur ittifakı ve AK Parti tepeden tırnağa militan, Hakimler savcılar militan, valiler kaymakamlar militan, generalinden uzman çavuşuna kadar tüm askerler militan, diplomatlar militan, polisler ve öğretmenler başta olmak üzere memurların hepsi, işçiler, esnaf, iş adamlarının hepsi zaten militanın önde gideni. Aslında bunlara göre milletin kendilerine oy veremeyen yüzde 75’in tamamı militan. Bu anlayışa göre CHP’ye oy vermeyen hiç kimse şeref, onur namus sahibi olma hakkına da sahip değildir. Nitekim militan dedikleri kesimlere ağızlarını köpürte köpürte bu ithamları yöneltiyorlar.

 

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

 

Erken seçim diyorlar sabrın varsa Haziran 2023’e kadar bekleyeceksin Bizim yapacak daha çok işimiz var.

Şunu tekrar hatırlatıyorum. İçişleri Bakanımızın da ifade ettiği gibi. Bu ülkenin yargısı var. Ve kendilerine hakaret eden bu zata bütün bu hakarete muhatap olanların dava açma zamanı gelmiştir, geçiyor bile. Herkes davasını açmalı. Bu memleket sahipsiz değil. Gereği yapılmalıdır. Milletimiz mahalle yanarken kendi kısır hesaplarının peşinde koşanlarının hesaplarını kökten dürene kadar biz de mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz.

 

'RESTORAN VE KAFELERE DESTEK ÖDEMESİ YAPACAĞIZ'

 

Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık. Bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Esnafımıza doğrudan esnaf desteği ve kira ödemeleri desteği kapsamında 3 ay süre ile aylık bin lira esnaf desteği büyükşehirlerde 750 lira diğer şehirlerde 500 lira kira desteği ödemesine devam ediyoruz.

Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirler nedeniyle faaliyetleri kısıtlanan 2019 cirosu 3 milyon lira ve altı olanlara destek ödemesi yapacağız.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.