Erdoğan: "Operasyonu Putin ile birlikte takip ediyoruz"

Erdoğan: "Operasyonu Putin ile birlikte takip ediyoruz"

Recep Tayyip Erdoğan, Suriye harekatı ile ilgili konuştu. Konuşmasında Rus lider Putin ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan harekatla ilgili olarak olarak önemli açılamalarda bulundu. IŞİD'li tutukluların kaçtığı iddiasına ilişkin konuşan Erdoğan, “Bu bir dezenformasyondur. Bunu yapmak suretiyle şu anda Amerika'yı, Batı'yı tahrik etmek istiyor. Sayın Putin'le herhangi bir sıkıntı olduğu anda görüşmelerimizi yapıyoruz. Atılması gereken adımları da beraber atıyoruz” dedi.  

 

 

Erdoğan ayrıca şunları söyledi:

"(Akıncı'nın sözlerine cevaben) Bunu çok açık ve net söylüyorum; tamamıyla bir hadsizliktir, haddini bilmemektir. Şu an itibarıyla dünyada Kuzey Kıbrıs'ın devlet olarak mücadelesini bizden başka veren var mı? Yok.

(Ekonomik yaptırım) Bu ifadeleri bu sürecin biraz nükteleri olarak görmek istiyorum.

Suriye'nin topraklarında bizim gözümüz yok. Suriye'yi bölüp parçalamak isteyenlerin karşısında duruyoruz.

(DAEŞ'li tutukluların kaçtığı iddiası sorulunca) Bu bir dezenformasyondur. Bunu yapmak suretiyle şu anda Amerika'yı, Batı'yı tahrik etmek istiyor.

24 saat içinde Sayın Putin'le herhangi bir sıkıntı olduğu anda görüşmelerimizi yapıyoruz. Atılması gereken adımları da beraber atıyoruz."

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.