Erdoğan: Ortaya çok pislik dökülecek

Erdoğan: Ortaya çok pislik dökülecek

Başbakan Erdoğan medya temsilcileriyle bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda paralel örgüte ve muhalafete yüklendi. 17 Aralık darbe girişimini boşa çıkardıklarını ve hain örgüte gerekli cevabı hukuk çerçevesinde 30 Mart'tan sonra vereceklerini söyledi. MHP ve CHP'ye de seslenen Erdoğan, eğer ben birinci parti olmazsam siyaseti bırakırım siz bırakaca mısınız" dedi.


'DİNLEME DOSYALARININ BİRKAÇI ORTAYA ÇIKTI'

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmeyen olaylarla krşı karşıya geldik. Kriptolu telefonlar, gerekli izinler alınmadan, usullere uyulmadan dinlemeler yapılmıştır. Şuana kadar dinlemelerle ilgili bir kaç dosya ortaya çıkarılmıştır.

'TÜBİTAK GİBİ KURUM DİNLEMELERİ KAYIT EDİYOR'

Özgürlük hiç kimseye başkalarını dinleme bunları kaydetme bunları yayınlama hakkı vermez. İnsan hakkı ihlalidir. Bunlarda sadece dinleme yok, aile mahremiyetini bile görüntüleyip yayınladılar. TÜBİTAK gibi bir kurum merkezi dinlemeleri kayıt ediyor. Siz güvenli hat sanıyorsunuz. Kriptolu telefonkları güvenli sanıyorsunuz!

'ORTAYA ÇOK PİSLİK DÖKÜLECEK ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM'

Eski Türkiye'yi özleyen kim varsa, hepsi bu işin içinde. Yeni Türkiye'ye karşı saldırıya geçtiler. İçeride ve dışarıda bütün müttefikleriyle bir araya gelip, güçlerini birleştirdiler. 17 Aralık darbe girişimi tam anlamıyla başarısız olmuştur. 30 Mart'ta milletimiz sandıkta bu darbe girişimine cevabını verecek. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Anayasayı ve yasaları çiğneyenler bunun hesabını verecekler. Ortaya çok pislik dökülecek şimdiden söylüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.