Erdoğan Rize'den iki yeni müjde verdi

Erdoğan Rize'den iki yeni müjde verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de düzenlenen mitingde halka seslendi. Erdoğan burada yaptığı konuşmasında Rize'li vatandaşlara iki yeni müjde de verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de düzenlenen mitingde halka seslendi.

Erdoğan burada yaptığı konuşmasında 'Şimdi size buradan iki önemli haberin müjdesini vermek istiyorum' diyerek hayvancılık, kümes hayvancılığı ve seracılık yapanların tarımsal sulama abonesi olarak yüzde 12 indirimli elektrik kullanabileceğini bildirdi.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

'Duymayanlar duysun, duyanların yürekleri oynasın. Cumhur ittifakının karşısına bir yanına FETÖ’yü bir yanına da PKK’yı alanlara önüne de birkaç partiyi alanlara 31 Mart’ta gereken dersi veriyor muyuz?

Şimdi ben Doğu Karadeniz'den Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? 780 bin kilomeyre kare ile Türkiye var. Bay Kemal sen kimlerle kol kola gezdiğini görüyor musun? Sözde İyi Parti, Saadet Partisi sen kimlerle kol kolasın görüyor musun? Rahmetli Erbakan hocamız kalksa acaba bunlara ne derdi. Atatürk'ün partisinin bunlarla ne işi var? Şu CHP'ye 31 Mart'ta sandıklarda bir Osmanlı tokadı vurmaya hazır mıyız?

Bizim arkamızda PKK, YPG var diyor. Bizim arkamızda halk var, hak var. Son 17 yılda Rize’ye 18 katrilyon yatırım yaptık. Bizden önce gelenlerin böyle bir derdi var mıydı? Güneysu deresinde öğretim üyeleri için yerel mimari ile orada tüm hocalarımıza lojmanlarını yapıyoruz.' 

ŞEHİR HASTANESİ GELİYOR

Erdoğan konuşmasında 'Rize’ye yüzme havuzları gençlik merkezleri futbol sahaları inşa ettik. Sağlıkta 10’u hastane olmak üzere toplamda 28 tesisimizi şehrimize kazandırdık.Ancak taliplisini bulabilirsek sözümdeyim. Rize’ye inşallah bir şehir hastanesini de kazandıracağız. Bütün mesele şimdi o ihaleye girebilecek müşteriyi bulmak o bulunduğunda inşallah bismillah diyeceğiz.' dedi.

'MİLLETİN MORALİNİ BOZMAK İÇİN YAPMADIKLARI İŞGÜZARLIK KALMADI'

Rize’ye bugüne kadar 2,5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Çay bitkisi gen havuzunu oluşturuyoruz. Bu proje ile en az 2 bin farklı tip geno tipi tarayarak 2 adet gen havuzu oluşturacağız. Rizeli iş insanlarına toplam 1,5 katrilyon lira tutarında yatırım teşviki sağladık. 15 bin nüfus artışıyla Rize potansiyeline uygun bir şekilde gelişiyor.  Milletimizin moralini bozmak için yapmadıkları işgüzarlık kalmadı. Şimdi de işsizliği dillerine doladılar. Biz hükümet olarak 17 yılda 9 milyon yeni istihdam sağlayarak cumhuriyet tarihi rekorunu kırdık ama buna gölge düşürmeye çalışıyorlar.

Erdoğan konuşmasının devamında Rizelilere iki yeni müjde verdi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.