Erdoğan Taksim Meydanı’nda: Demokrasi işliyor!

Erdoğan Taksim Meydanı’nda: Demokrasi işliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu'nda Ramazan nedeniyle yapılan iftar programında Taksim Meydanın’da vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Milli irade bizim her şeyimizdir, sonuna kadar savunacağız. Vesayet heveslilerinin kazanı kaynatarak birilerine kullanışlı ortam hazırlamasına asla müsaade etmeyeceğiz."

"Ana muhalefetin başındaki zat, nasıl tehditler sallıyor ortada. Anayasa'nın 138. maddesini ayaklar altına alıyor ama buna karşı hiçbir ses yok. İma dahi edemez, ben söylemiyorum Anayasa söylüyor. Bunlar imayı bırakın tehdit ediyor."

"Sandıktan korkan siyasetçilerin olduğu tek yer bizim memleketimizdir. Halbuki bir yerde seçim yapılıyorsa, gerektiğinde yenileniyorsa orada demokrasi işliyor demektir."

"Bu demokrasi nasipsizleri ne yaparsa yapsın umursamayacak ve sonuna kadar milli iradenin sandığın yanında yer almasını sürdüreceğiz."

"Bunlar o kadar şirazeden çıktı ki, şimdi statların tribünlerine pankartlar asıp, FETÖ'nün uşaklarının sloganlarını yazıyorlar. Bu stadları biz yaptık biz. Kapalı spor salonunda beyefendinin ifadelerini oarada söylettiriyorlar. Bunlara eyvallah diyemeyiz. Sanatçılarımızın arasına da nifak tohumu ektiler. Sanatçılarımızı da tehdit ettiler. Sanatçı sanatıyla konuşur. Bu tür insanlara dalkavutluk yapmaz. Afrin sınırına gidince sanatçılarımıza demediğini bırakmadı Kılıçdaroğlu. Sinema dünyası ile ilgili olarak kimsenin yapmadığı yasal düzenlemeyi yaptık. Bir taraftan yasa için bize teşekkür edeceksin, diğer taraftan ise onların şakşakçılığını yapacaksın...''

tramvay.jpg

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.