Erdoğan talimat verdi: AK Parti sahaya iniyor

Erdoğan talimat verdi: AK Parti sahaya iniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır ziyareti sonrası parti kurmaylarına "Çalınmadık kapı bırakmayın" talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, Kanal İstanbul projesinde yer alan, yaban hayatını korumak ve yaban hayvanlarından kaynaklı trafik kazalarının önüne geçmek için yapılacak olan "ekolojik köprü" ile ilgili değerlendirmeler yapılırken, Erdoğan'ın, muhalefetin projeye yönelik olumsuz söylemlerine karşı kurmaylarına Kanal İstanbul'un ne kadar çevreci bir proje olduğunun vatandaşa anlatılması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

DİYARBAKIR DEĞERLENDİRMESİ: MİLLETİMİZİN DAVAMIZA TEVECCÜHÜNÜ GÖRDÜK

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Diyarbakır ziyaretiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan'ın, "Vatandaşlarımızla rûberû bir araya geldiğimizde, buluşmalar gerçekleştirdiğimizde milletimizin teveccühle davamıza yöneldiğini gördük" dediği ifade edildi.

'ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAKSINIZ'

 

Erdoğan'ın ayrıca, kurmaylarına, "Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacaksınız. Yaz dönemi geliyor, hepimiz sahaya ineceğiz. Tevazuuyla hareket edeceğiz" talimatını verdiği belirtildi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.