Erdoğan tükenmiştir

Erdoğan tükenmiştir

MHP lideri Devlet Bahçeli, Aksaray mitinginde yaptığı konuşmada, iktidarın ülkeyi yönetemez hale geldiğini söyledi. Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan tükenmiştir" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Aksaray'da düzenlenen mitingde konuştu.

 

17 Aralık operasyonu üzerinden hükümeti eleştiren Bahçeli, iktidarın ülkeyi yönetemez hale geldiğini savundu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

 "Biz bir milat çiziyoruz ve diyoruz ki; 17 Aralık 2013, Türkiye'yi felakete sürükleyen, toplumsal hareketleri azdıran, iç kargaşaya götüren gerilim ve kavgaları arttıran, kardeş kavgasıyla çatışmayı Türkiye'ye getiren ve bin yıllık kardeşliğimizi ve toprak bütünlüğümüzü bölünme eşiğine sürükleyen bir tarih olarak yerini alacaktır.

17 Aralık bir kara gündür. 17 Aralık Adalet ve Kalkınma Partisi için bir kara yüzdür. Adalet ve Kalkınma Partisi 17 Aralığı ortadan kaldırmadan, 17 Aralığın yolsuzluk ve rüşvetinin hesabını sormadan, Türkiye'yi yönetme şansı kalmamıştır. Recep Tayyip Erdoğan tükenmiştir, gelecekte iktidar imkanlarını da kaybedecektir.

Haramla hesaplaşmak, helal kazancı öne çıkarmak, kim haram yemişse, ne kadar yemişse onların hepsinin tespitini alarak, ne kadar yetimimiz, öksüzümüz sokakta yatanımız, bazı yanlış işlere sürüklenmiş gençlerimiz varsa, o haramla toplanmış paraları onların geleceği için kullanarak, onlara hediye ederek, onları bu toplumda insanca yaşayacak hale getirmek gerekecektir.

Ak kavramının partinin üstüne örtülmesinin herhalde gerekçesi, 17 Aralık'ta anlaşılmıştır. Bu ak değildir, Amerikan bezidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.