Erdoğan vatandaşları AK Parti'ye çağırdı: Görev alanlara yeni kapılar açılacak

Erdoğan vatandaşları AK Parti'ye çağırdı: Görev alanlara yeni kapılar açılacak

Kayseri’de önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tüm vatandaşlarımızı partimizde görev almaya davet ediyoruz. Görev alan arkadaşlarımızın önlerinde yeni kapılar da açık olmaya devam edecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı, Kayseri’de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada partisinin kadın ve gençlik kollarına seslendi. Partiye gelmek istemeyenleri asla zorlama niyetinde olmadıklarını belirten Erdoğan, “Görev alan arkadaşlarımızın önlerinde yeni kapılar da açık olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları ise şöyle sıralandı:

"İlk günkü azimle çalışıyoruz. AK Parti 7. Büyük Kongre takvimini başlattık. Başarımızda gelişmenin yenilenmenin önemine inancımız yatıyor.

AK Parti'nin gönlü 82 milyonun tamamını içine alıyor. AK Parti'nin kapıları da ülkesine ve şehrine hizmet etmek isteyen herkese açıktır. Bizim kapımız kimseye kapalı değil, gelmek istemeyen olmazsa kimseyi de zorla içeri sokmak durumunda değiliz.

 

Kadınlara ve gençlere seslenmek istiyorum. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların kalbini fethetmemiş bir partinin geleceği yok demektir. Gençleri de kendine çekememiş partinin geleceği meçhuldür.

 

Geçtiğimiz 18 yıldaki tecrübelerimiz ışığında önümüzdeki dönemde çok sıkı çalışma ortaya koymakta kararlıyız.

 

Türkiye ne kadar güçlüyse AK Parti o kadar güçlüdür. AK Parti ne kadar güçlüyse Türkiye'nin de önü o kadar açıktır.”

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.