Erdoğan: Vatanıysa çıksın gelsin

Erdoğan: Vatanıysa çıksın gelsin

Erdoğan: "Onun vatanı Amerika mı? Çıksın Türkiye'ye gelsin. Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlara hesabımız var. Bu da sorulacak."

Bitlis'te 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için CHP, MHP, DP, BBP ve DSP'nin birleşme kararı aldığını dile getiren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

 

"Bu 5'inin zaten toplam oyu yüzde 7. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Bunların hepsini bir araya getirin, bunlardan bir şey olmaz. CHP ve MHP ruh ikiziydi, biliyorsunuz, şimdi bunlara bir de Pensilvanya eklendi. 3 kafadar oldular. Bu 3 kafadara 3 koyun verin, kaybedip gelirler. Bu üç kafadarın zaten işleri güçleri yoktu. Bir de kendilerini kaset işine, montaj işine verdiler. Günlerdir hukuksuz dinlemeler, montajlar üzerinden siyaset üretiyorlar. TBMM'de, grup salonlarında, meydanlarda kaset siyaseti yapıyorlar. Yakın tarihimizden ibretlik bir hadise anlatacağım; 1998, yine bir 17 Aralık günü... Şu anda MHP Milletvekili olan, hatta Meclis Başkanvekili olan bir hanımefendi, 1998'de DYP milletvekiliydi. TBMM'de bir basın toplantısı düzenledi. Bir gazete yöneticisinin bazı bakan ve bürokratlarla yaptığı telefon konuşmalarını yayınladı. O gazete ayağa kalktı, o gazetenin dinlenen yazarı küplere girdi. O yazar, konuşmaları yayınlayan milletvekiline tazminat davası açtı. Dönemin parası ile 15 milyar lira tazminat kazandı. Şu anda işte bu dinlenen yazar, o günleri unutmuş şekilde kasetler üzerinden bize iftira atıyor. MHP ödenen tazminatı unutmuş. Ey MHP, yatacak yerin yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.