Erdoğan ve AK partililere küfür eden İYİ Partili Avcı gözaltına alındı

Erdoğan ve AK partililere küfür eden İYİ Partili Avcı gözaltına alındı

Anıtkabir'de 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganı atan gençlere ve Ak Partililere küfür eden İYİ Partili Mehmet Avcı, gözaltına alındı.

Anıtkabir'de 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganı atan gençlere, sosyal medyadan yayınladığı videoda küfür eden iş insanı Mehmet Avcı, gözaltına alındı.

İyi Parti eski İl Başkanı Haluk Ulusoy’a danışmanlık yaptığı iddia edilen Vatanseverler Hareketi Derneği Başkanı iş insanı Mehmet Avcı, paylaştığı videoda, 10 Kasım günü Anıtkabir'de, 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganı atan gençlere küfür etti.

"Ne kadar Atatürkçü erkek varsa, Atatürkçü olmayanların karısını, kızını, anasını, bacısını..." şeklinde ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerin yer aldığı skandal videoya sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi.

Büyük tepki çeken paylaşımın ardından savcılık, Mehmet Avcı hakkında soruşturma başlattı. İş insanı Mehmet A., soruşturma kapsamında bugün gözaltına alındı.

 

mehmet-avci-siyasetcafe.JPG

 

ULUSOY'A DANIŞMANLIK YAPMIŞ!

 

Mehmet Avcı'nın İyi Parti eski İl Başkanı Haluk Ulusoy’a danışmanlık yaptığı iddia edildi. İYİ Parti’de Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan küfürbaz provokatör Avcı, Meral Akşener’e de yakın bir isim olduğu da konuşuluyor.

 

GÖREVDEN ALINMIŞTI

 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevinde bulunan iş adamı Haluk Ulusoy, MHP Lideri Bahçeli hakkında attığı tweet nedeniyle tepkileri üzerine sağlık nedenlerini gerekçe göstererek istifa ettiğini açıklamıştı.

Twitter’dan yaptığı "Devlet Bahçeli Allah bir an önce senin helvanı yemeyi nasip etsin" başlıklı paylaşım İyi Parti’de büyük rahatsızlık uyandırmış ardından da istifası istenmişti.

 

 

AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI
 

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Mehmet Avcı'nın paylaşımı üzerine yazılı bir açıklama yaparak, şunları kaydetti:

 

"Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan çirkin, aşağılık sözlerini kamera ile kayıt altına alan ve bunu sosyal medyada yayınlayarak infiale neden olan Mehmet Avcı hakkında yasal süreç ilgili merciler tarafından başlatılmıştır.

Halkımızın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza hakareti vatanseverlik sayacak kadar çarpık, onu seven ve destekleyenlerin ırzına, namusuna dil uzatacak kadar sapkın, hastalıklı bir beyne sahip bu kişi hakkında herkesi sağduyulu olmaya davet ediyor, gerekli cezayı yüce Türk adaleti önünde alması için bu işin sonuna kadar takipçisi olacağımızı saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız."

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.