Erdoğan yeni destek paketini duyurdu! 0,99 kredi faizi ve 60 ay vade

Erdoğan yeni destek paketini duyurdu! 0,99 kredi faizi ve 60 ay vade

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düşük kredi faizli ve 60 ay vade imkanı sunan destek paketine ilişkin açıklama yaptı.

Dün yapılan kritik Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta 3600 ek gösterge olmak üzere milyonlarca kişinin beklediği yeni düzenlemeye ilişkin bilgiler verdi. Erdoğan, 50 bin liraya kadar verilen düşük faizli yalıtım desteğine ilişkin açıklama yaparak, "Binaların yalıtım çalışmalarında kullanılmak üzere, daire başına 50 bin liraya kadar, 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranıyla kredi imkanı getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

BİNALARA YALITIM DESTEĞİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında küresel olarak yaşanan ve Türkiye'de de etkisi görülen hayat pahalılığına ilişkin değerlendirmeler yaptı. Öte yandan Erdoğan, bina yalıtımlarıyla ilgili hazırlanan destek paketine ilişkin bilgi de verdi. Yeni desteğe göre, binaların yalıtım çalışmaları için kullanılacak, daire başında 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli 0,99 faizle kredi imkanı verilecek.

 

"DETAYLARI BAKANLIK AÇIKLAYACAK"

 

Kabine sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

Yalıtımlı konut sayısını arttırmak için yeni bir çalışma başlatıyoruz. Vatandaşlarımıza binalarının yalıtım çalışmalarında kullanılmak üzere daire başında 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli 0,99 faizle kredi imkanı sağlanacak. Hem aile bütçesine hem devlet bütçesine olumlu katkısı olacağına inandığım bu paketle ilgili detaylar ilgili bakanlıklarımız tarafından karşılanacaktır.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.