Erdoğan, Yunanistan'a rest çekti! 'Başının çaresine baksın'

Erdoğan, Yunanistan'a rest çekti! 'Başının çaresine baksın'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Yunanistan ile Adalar nedeniyle yaşanan gerilimle ilgili Yunanistan'a rest çekerek "Bundan sonra başının çaresine baksın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Hz Ali Camii’nde cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yunanistan'la Adalar üzerinden yaşanan gerilimle ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı'nı yapmayacağız dedik. Bundan daha açık bir rest olmaz. Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın." dedi.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

 

'Çarşamba günü nasip olursa Veliaht Prens (Muhammed bin Selman) bu ziyareti gerçekleştiriyor. Ankara'da Külliye'de biz de kendilerini kabul edeceğiz. Gerek ikili gerek heyetler arası görüşmelerimizi yapacağız. Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini çok daha yüksek seviyede nerelere taşıyabiliriz bunları değerlendirme fırsatını bulacağız. Bu bir resmi ziyarettir, bu resmi ziyaretle biz de resmi kabulümüzü yapacağız.

 

BUNDAN DAHA AÇIK BİR REST OLAMAZ

 

Yunanistan ile ilgili sürece yönelik tepkilerimi ortaya koydum. Dürüst siyasetçi karşımda olmadığı sürece bunlarla bir daha görüşmeyeceğimizi Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı'nı yapmayacağız dedik. Bundan daha açık bir rest olmaz. Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın.

 

ENERJİ VE İKLİM KONULU BÜYÜK EKONOMİLER FORUMU


Videokonferans aracılığıyla Sayın Biden'ın (ABD Başkanı) da daveti üzere liderler olarak bunu yapacağız.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.