Erdoğan: Zillet ittifakı CHP-HDP logolarını kullanamıyor

Erdoğan: Zillet ittifakı CHP-HDP logolarını kullanamıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ankara'da zillet ittifakı adayının resimlerinin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok” dedi. Erdoğan, tanzim satış noktalarında oluşan kuyrukların ise 'bereket, varlık kuyruğu' olduğunu söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinin sadece belediye değil beka seçimi olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de düzenlenen mitingde konuştu. Terör örgütü olarak nitelediği HDP ile CHP'nin ittifak kurduğu söylemini tekrarlayan Erdoğan, "CHP, İzmir'de onlarla omuz omuza" dedi.

CHP'ye oy verenlere seslenen Recep Tayyip Erdoğan, "Başınızı iki elinizin arasına alın, bu adam yalandan başka bir şey tanımaz, teröristlerle omuz omuza. Şimdi de HDP ile omuz omuz. İzmir'de onlarla yan yana. Sizlere şimdi aslan gibi içinizden birini, Nihat Zeybekci'yi gönderiyoruz" diye konuştu.

ZİLLET İTTİFAKI CHP İLE HDP’NİN LOGOLARI YOK

Erdoğan, "Ankara'da çok enteresandır, zillet ittifakı adayının resimleri var ama resimlerinin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar. Çünkü aday bilinsin ama kimin adayı olduğu anlaşılmasın diye bunu yapıyorlar. Çünkü benim milletim bölücü terör örgütünün desteklediği kişilere oy verir mi? İşte zillet ittifakına inşallah 31 Mart'ta bir Osmanlı tokadı yakışır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

BU BELEDİYE DEĞİL BEKA SEÇİMİDİR

​- Şunu unutmayın Cumhur İttifakı'nın zaferi bir tarihtir. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Denizli kendinden bekleneni yapacaktır. Denizli'de inşallah bu sefer rekor kıracağız. Bunun için dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Aman ha, içinde bir olun, diri olun, kardeşliğinize gölge düşürmeyin.

— Maalesef hâlâ istediğimiz konsolidasyon sağlanmış değil. Bunu başaracağımıza inanıyorum. 31 Mart'ın önemini her vatandaşa anlatmalıyız. 31 Mart sadece belediye değil beka seçimidir. 2023 hedeflerimize ulaşmamız açısından kritiktir.

— Göreve geldiğimizde IMF'ye borcumuz 23.5 milyar dolardı. IMF Başkanı'na, 'Türkiye'nin Başbakanı siz değilsiniz, benim' dedim. Bay Kemal bunlar 'IMF kapısına gider' diyor. O CHP'nin işi. Siz gittiniz IMF'nin kapısına. Sizin borçlandığınız borçları biz sildik. Kemal Derviş nerede? Onu gönderenlerin yanında, Amerika'da.

ÖZEL SEKTÖRDEN GELMİŞ BİRİSİYİM

- Geçenlerde patates-soğan muhabbeti yaptılar. Bu oyunu bozarız dedik. Tanzim satışlarını kurduk. Bu iş 31 Mart'a kadar düzeldi düzelti. 31 Mart'tan sonra TESKOMB ve TESK gibi kuruluşlarla masaya oturacağız. En ücra köşelerdeki marketlere varıncaya kadar bu satışları yapacağız. Gerekirse ürün çeşitlerini artıracağız.

— Biz sömürü düzenlerine aracı olamayız. Benim alanım ekonomi, özel sektörden gelmiş birisiyim, neyin ne olduğunu bilirim. Sebze ve meyvedeki fiyat artışlara kim serbest piyasa diyorsa, piyasa ekonomisi diyorsa onu gelsin külahıma anlatsın.

— İzmir bir zamanlar susuzdu. Oraya suyu DSİ ile ben getirdim.

BU BEREKET KUYRUĞU, VARLIK KUYRUĞU

- Bunların işi 3Y; yolsuzluk, yasak, yokluk. Diyorlar ki 'AK Parti kuyruk getirdi.' İki kuyruk var, bir kuyruk yokluklar kuyruğudur. Bu, CHP'nin dönemlerine rastlar. Şimdiki kuyruk yokluk kuyruğu değil, bereket kuyruğu, varlık kuyruğu. Nedir? Fırsatçılara ders verme kuyruğu.

— 31 Mart seçimleri Türkiye düşmanlarının bitlerini kanlandırdı.

— Vesayet dönemlerinde milletin iradesine ipotek koyanlar, kendilerini milletin üstünde görenler, bizim dik duruşumuzdan hazımsızlık duyuyor. Uzun yıllar Türkiye'ye emir veren, direktif veren güçler, bizim bağımsız hareket etmemizden rahatsızlık duyuyor.

— Size o sözü vermemiş miydim, 'inlerine gireceğiz' dememiş miydim? Hâlâ peşlerindeyiz, onlar kaçacak biz kovalayacağız, her şeyimizle. Benim milletimin huzurunu kaçıranları, biz huzursuz edeceğiz.

KUMANDAYI KANDİL VE PENSİLVANYA'YA VERDİLER

- Cumhur İttifakı'nın karşısına dörtlü bir çete çıkardılar. Bu dörtlü çetenin kumandasını da Kandil ve Pensilvanya'ya verdiler.

— Millet ve memleket düşmanlarının yeni bir oyun içinde olduğunu görüyoruz. 17 yılın hesabını milletten sormak için siyaset mühendisliklerine başvuruyorlar.

— Terör elebaşlarının dolaylı destek açıklamasından hiçbir CHP yöneticisi rahatsız olmuyor. Bu utanç sahnesi karşısında CHP'nin başındaki zat tek kelime etmiyor.

— FETÖ soruşturmalarında gözaltına alınan şaibeli bir ismi, 15 Temmuz gecesi 11'i polis, 23 şehidimizin olduğu Ankara'daki bir ilçemize belediye başkan adayı yapıyorlar. Ecdadımız 'et kokarsa tuz basılır, tuz kokarsa ne çare' diyor. Maalesef CHP'de tuz çoktan kokmuştur.

— Sizlere, bayanlara birer keyif çayı hediye edeceğim. Bu akşam sizlere ikram ettiğim bu keyif çayını inşallah yudumlayın. Ve bu naylon poşette değil. Çevreciyiz ya, bez torbada hediye ediyorum. Farkımız. Çünkü bizler bir farkın partisiyiz.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.