Erdoğan’a flaş İstiklal Marşı tepkisi

Erdoğan’a flaş İstiklal Marşı tepkisi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün Muhtarlar Toplantısı’nda ‘İstiklal Marşı’nın bestesinin yenide ele alınmasına dair yaptığı çağrıya çok sert tepki geldi. İşte ayrıntılar;

Erdoğan, Beştepe'de 46. Muhtarlar Toplantısı'nda İstiklal Marşı’nın bestesinin yeniden ele alınması gerektiğine ilişkin sürpriz bir çağrıda bulunmuştu ve gündemi meşgul edecek yeni bir tartışmayı başlatmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yaptığı açıklamanın ardından yanıt gecikmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, “En büyük üzüntüm bu emsalsiz marşın (İstiklal Marşı) hakiki manasını yüreklere nakşedecek bir bestenin bulunamamış olmasıdır. O beste ile güftenin birbirini tamamlaması çok önemlidir. Burada bestekarlara büyük iş düşüyor. Temenni ediyoruz ki o da çıkar” demişti.

Cumhurbaşkanının bu çıkışına Hürriyet yazarı Ayşe Arman’dan dikkat çeken bir tepki geldi. Arman sosyal medya hesabından, “Benim gözüm doluyor İstiklal Marşı’nda. Yüreğime nakşoluyor yani... Ben seviyorum İstiklal Marşı’nı!!!! Sevenler parmağını kaldırsın” ifadelerini paylaştı.

İşte o paylaşım:

erdogan-002.jpgsiyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.