Erdoğan'a ihanet eden Davutoğlu, "telefonuma çıkmıyor" diye şikayet etti

Erdoğan'a ihanet eden Davutoğlu, "telefonuma çıkmıyor" diye şikayet etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada 'İdlib'de 34 askerimiz şehit olduktan sonra 'Beni aramadı' diye muhalefet liderlerini şikayet etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı binasının açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Davutoğlu, “İdlib’de 34 askerimiz şehit olduktan sonra ‘Beni aramadı’ diye muhalefet liderlerini şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı, bizim telefonumuza çıkmadı” ifadelerini kullandı.

40'DAN FAZLA İLDE TEŞKİLATLANMA TAMAMLANDI

Öte yandan olası bir erken seçimde seçimlere girme yeterliliği kazanmak için tedbirli davranan Gelecek Partisi’nin 40’ın üzerindeki ilde teşkilatlanmasını tamamladığı öğrenildi.

‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELEFONUMA ÇIKMADI’
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya İl Başkanlığı açılış töreninde konuştu. İdlib’deki saldırının ardından Erdoğan’ı aradığını belirten Davutoğlu “İdlib’de 34 askerimiz şehit olduktan sonra ‘Beni aramadı’ diye muhalefet liderlerini şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı, bizim telefonumuza çıkmadı” dedi ve ekledi: “Bizi dışlayanlar, bize medya ambargosu uygulayanlar bilsinler ki; hak neredeyse biz orada olacağız, doğruyu söyleyeceğiz.”

 

erdogan1-007.jpg


Davutoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Böyle güzel bir faaliyeti hazırlayan tüm psikolojik baskılara rağmen hazırlıkları tamamlayan, bu güzel binayı bizlere armağan eden kıymetli kardeşim Hasan Bey’e teşekkür ediyorum.

 

davutoglu1-003.jpg

 

KONYA HEP ARKAMIZDA

İstanbul İl Başkanlığını açarken cemre havaya, Ankara İl Başkanlığı’nı açarken suya, şimdi Konya İl Başkanlığı’nı açarken cemre Anadolu’nun bağrına düştü. Çok zor günler geçirdik ama Konya’yı hep arkamızda gördük. Konya bizim için bir sığınak. Rahmetli Erbakan hoca da her yerden dışlandığında Konya’ya gelmişti.

HAK NEREDEYSE ORADA OLACAĞIZ

Şimdi bizi dışlayanlar, bize medya ambargosu uygulayanlar bilsinler ki hak neredeyse biz orada olacağız, doğruyu söyleyeceğiz. Hiç kimseye kızmayacağız, biz Anadolu’ya muhabbet tohumları ekmeye geleceğiz.

KÜSMEYECEĞİZ

Biz hiçbir Konyalıya küsmeyeceğiz, hiçbir vatandaşımıza küsmeyeceğiz. Biliyorum üzgünsünüz. Daha düne kadar sayın Başbakanım diyenler bize çok farklı davranıyor. Ama üzülmeyin, kim ne derse desin biz kem söz söylemeyeceğiz. Bütün bunlar geçer.

 

davutoglu-2.jpg

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.