Erdoğan'a Soma'da olağanüstü güvenlik!

Erdoğan'a Soma'da olağanüstü güvenlik!

Başbakan Erdoğan'ın Soma ziyaretinde alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti. Başbakan'ın etrafında bir sıra polis, bir sıra jandarma ve bir sırada özel güvenlik ekibinin olması Erdoğan için Soma'da olağan üstü güvenlik önlemleri alındığını gözler önüne se

Başbakan Erdoğan'ın gelişi için yapılan yoğun güvenlik önlemlerine vatandaşlardan da tepki gelirken bazı vatandaşlar “bırakın Başbakan’a derdimizi anlatalım bize ondan zarar gelmez” diye tepki gösterdi.


Başbakan Erdoğan’ın olay yerinde yapmak istediği incelemeler sırasında ise çekilen bir fotoğraf güvenlik önlemlerinin ne derece yoğun olduğunu gözler önüne serdi. Erdoğan’ın özel güvenliklerinin yanı sıra Jandarma ve polisin Başbakan’ın önünde adeta etten duvar ördüğü gözlendi.

Başbakan Erdoğan’ın ziyaretinde ayrıca bir vatandaş Başbakan’la görüşmek istediğini söyleyerek Başbakan’ın yanına gitmeye kalkınca korumalar tarafından engellendi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan’la görüşmek isteyen vatandaşın yanına giderek sakinleştirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.