Erdoğan’a tarihi hediye

Erdoğan’a tarihi hediye

Ümraniye AK Parti İlçe Kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tarihi değeri ve önemi büyük olan çok kıymetli bir hediye verildi.

Partisinin Büyük Kongresi öncesinde İstanbul’da AK Parti ilçe kongrelerine bizzat katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son durağı Ümraniye’ydi.

OSMANLI SULTANI II. MAHMUD'UN ORİJİNAL TUĞRASI

Siyasetcafe.com olarak da takip ettiğimiz kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tarihi değeri ve önemi çok büyük olan etrafı ayet ve dualarla çevrili ve dört büyük halifenin isimlerinin bulunduğu Sultan II. Mahmud’un orijinal tuğrası hediye edildi.

dogan5.jpgOldukça büyük ebatta olan Sultan II. Mahmud'un orijinal tuğrası

Devasa boyutta olan Sultan II. Mahmud’un tuğrası, Gama Çelik İCY İnşaat’ın sahibi Mehmet Bektaş, Erdoğan’ın dayısının oğlu Ali Mutlu ve siyasetcafe’nin halkla ilişkiler müdürü Doğan Ay tarafından Cumhurbaşkanı’na takdim edildi.

Tarihi değeri ve önemi büyük olan II. Mahmud’un gün yüzüne yeni çıkan tuğrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük ilgi ve beğenisini çekti. Tarihi tablo oldukça büyük olduğu için Erdoğan’ın Kısıklı’daki evine özel bir arabayla götürülebildi.

dogan1.jpgdogan11.jpg

dogan6.jpgdogan3.jpgdogan7.jpgdogan8.jpgdogan9.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum