Erdoğan’dan Afrin‘le ilgili flaş açıklama

Erdoğan’dan Afrin‘le ilgili flaş açıklama

Sıcak gelişme… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin’de yaşanan son duruma ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan’ın o açıklamaları ve uyarıları;

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, Afrin’e giren fakat TSK’nın topçu atışlarının ardından geri çekilen Suriye Ordusu’na ilişkin çok net konuştu ve son gelişmeleri aktardı.

SON DAKİKA! Türkiye, Suriye Ordusunu vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile Ankara'da ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Afrin'e giren konvoyla ilgili soruyu yanıtladı.

Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov'la birlikte Beştepe'de ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'deki son gelişmelerle ilgili soruyu yanıtladı.

"TOP ATIŞLARI YAPILINCA GERİ DÖNMEK ZORUNDA KALDILAR"

Esed destekli güçlerin bir konvoy halinde Afrin'e girme teşebbüsü hakkında Erdoğan şunları söyledi:

"Bugün akşam saatlerine doğru oradaki HTŞ, bunların 10 kadar pikapla Afrin'e doğru hareketleri tespit edilmiş. Fakat daha sonra top atışları yapılınca geri dönmek zorunda kaldılar.

"PUTİN VE RUHANİ İLE BU KONULARDA MUTABAKATIMIZ VAR"

Dün Sayın Putin ve Sayın Ruhani'yle yaptığımı görüşmelerde bu konularda zaten mutabakatlarımız var. Bazen biliyorsunuz, terör örgütlerinin kendilerine göre verdikleri kararlarla bazı yanlış adımları oluyor. Bunun bedelini öderler."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.