Erdoğan'dan Ahmet Şık'ın sözlerine tepki! 'Onun gücü AK Parti'yi kapatmaya yetmez'

Erdoğan'dan Ahmet Şık'ın sözlerine tepki! 'Onun gücü AK Parti'yi kapatmaya yetmez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

 

'Bay Kemal maalesef partisinin içindeki vekillere sahip değil. Kendi vekili kalkıp SİHA'ları terör örgütleriyle mukayese ettiğini bilmiyor. TB2, TB3 nedir diye soruyor. Haberi yok. İHA hakkında dersini de iyi çalışmamış. Nasıl olduysa Samsun'a uğrayıverdi.

'Bay Kemal kendini buğday ambarında zannediyor. Herhangi bir gücü yok kendisine milletin verdiği yetki yok. Türkiye bir hukuk devleti siz ne zamandan beri yargı oldunuz da yargının yetkilerini kendinde kullanıyorsun? Ben şu anda yargıyım hem hakimimi savcıyım gelince bunların hepsini serbest bırakacağım anlamına geliyor. Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değil. Bunlar 2023 seçimlerine yönelik yalanlardan.

 

TİP MİLLETVEKİLİ ŞIK'IN ''AK PARTİ KAPATILACAK'' SÖZÜ


Bu zat zaten teröristin tekidir. Nasıl olduysa bir vekil olma şansını yakaladı. Şu anda da bu ifadeleri kullanıyor. Hukuk devletinin içinde teröristlerin yaklaşım tarzıyla bir yaklaşım içinde. Soyadı şık ama kendisi neye benziyor bilmiyorum. Onun gücü ne AK Parti'yi kapatmaya yeter ne bizleri mahkum etmeye yeter. Önce o kendi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın. Birçok terör örgütlerinin içinde yer almış bir kişidir. Dokunulmazlığı kalktıktan sonra ceza davaları arkasından gelecektir.

 

NATO'NUN 30 AĞUSTOS PAYLAŞIMI


Yunanistan'ın NATO içerisinde kıymeti yok. Türkiye varsa NATO güçlüdür. Türkiye''nin olmadığı bir NATO düşünülemez. Atina'nın rahatsızlığı Türkiye-NATO ilişkisini zedelemez.''


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.