Erdoğan'dan Ak Partili Belediye Başkanlarına ihale talimatı: Şeffaf bir şekilde yapın

Erdoğan'dan Ak Partili Belediye Başkanlarına ihale talimatı: Şeffaf bir şekilde yapın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Belediye Başkanları Toplantısı'nda belediye başkanlarına seslenerek, "İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan toplantıda Başkanlara, vatandaşa hizmet ederken samimiyet ve güler yüz göstermelerini, sokaktan, çarşıdan ayaklarını kesmemelerini söyledi.

'Emek vermeden sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilemeyeceği çok açıktır' diyen Erdoğan, 'Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini almaz, alamaz.' ifadelerini kullandı.

 

'İHALELERİ ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİN'

 

Erdoğan toplantı da ayrıca Başkanlara ihaleler konusunda da bir takım talimatlar verdi.

 

'İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta canlı yayınlayın 'diyen Erdoğan şunları söyledi:
 

'Sizlerden 2019 seçimlerinde milletimize açıkladığımız 11 prensibe sıkı sıkı bağlı olmanızı diliyorum. İmar düzenlemelerinde şaibeye yer vermeyecek şekilde adil bir şekilde çalışın. İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta canlı yayınlayın. Sizlerin milletimizin gönlünüze girmedeki başarısı 2023'teki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin de sonucunu etkileyecektir. Sorunları yerinde görmenizi, vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenmenizi özellikle rica ediyorum. 

Süreci gayet iyi hazmetmeli, halkımızla kapılar çalınarak, evlere misafir olmaya mecburuz.  Bunu geliştirerek gönül belediyeciliğini de tüm şehirlerde yaygınlaştırmamız lazım.  Mütevazı olmak çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için önemli görev. 2023’e de böyle hazırlanmamızın gereğini tekrar hatırlatıyorum.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.