Erdoğan'dan akaryakıt artışları için flaş açıklama!

Erdoğan'dan akaryakıt artışları için flaş açıklama!

AK Parti grup toplantısında ekonomiye dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akaryakıttaki artışı yakından takip ediyoruz.' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle küresel çapta ortaya çıkan fiyat artışının mercek altına alındığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya-Ukrayna savaşı ülkemizde de enflasyonu olumsuz etkiliyor. Çok sayıda adım attık, atıyoruz, atacağız. Elektrikte ve doğal gazda sübvanseler ile vatandaşımızı korumayı sürdürüyoruz. Akaryakıttaki artışı da yakından takip ediyoruz. Gıda fiyatlarındaki dalgalanmaları mercek altına aldık, gereken neyse yapıyoruz." dedi. 

 

Erdoğan'ın açıklaması şöyle:

 

'Geçtiğimiz aralık ayı itibarıyla istihdam 30 milyonu aşarak tarihi bir seviyeye çıkmıştır. Rusya-Ukrayna savaşı ülkemizde de enflasyonu olumsuz etkiliyor. Çok sayıda adım attık, atıyoruz, atacağız. Elektrikte ve doğal gazda sübvanseler ile vatandaşımızı korumayı sürdürüyoruz. Akaryakıttaki artışı da yakından takip ediyoruz. Sondaj gemilerimizi inşallah 5'e çıkarıyoruz. Sondaj çalışmalarında çok daha güçlü bir hale gelmiş olacağız. Gıda fiyatlarındaki dalgalanmaları mercek altına aldık, gereken neyse yapıyoruz.'

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.