Erdoğan’dan AKP’li vekillere MHP fırçası!

Erdoğan’dan AKP’li vekillere MHP fırçası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Milletvekilleri önce uyardı ardından fırçayı bastı. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin MHP ile olası ittifakına ilişkin sert ifadeler kullandı ve önüne gelen herkesin bu konuda açıklama yaptığını söyledi.

Bylock mağdurları açıklandı! İŞTE FLAŞ LİSTE

Erdoğan, “Partimin içerisinde de zaman zaman bazıları çıkıyor, bu meseleye dair konuşuyor. Size ne kardeşim? Siz niye konuşuyorsunuz?" dedi.

AK Partili vekil tahliye edildi

İşte konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama;

“Şu anda gerek MHP’nin gerekse bizim, özellikle ülkemizin milli ve yerli duruşunda bir ittifakımız var. AK Parti olarak biz milli ve yerli bir duruş ortaya koyuyoruz. MHP de milli ve yerli bir duruş gösteriyor. Ülkemizin aydınlık geleceği için ortak söylem geliştirmiş durumdayız. Bu bizi çok daha farklı, çok daha olumlu yerlere taşıyabilir. Çok aceleci olmamakta fayda var. Bu işi liderler bazında götürmekte fayda var. Bu konuda önüne gelen herkes konuşursa yanlış olur. Her önüne gelenin bu konuda konuşmaması lazım. Benim partim de buna dahildir. Partimin içerisinde de zaman zaman bazıları çıkıyor, bu meseleye dair konuşuyor. Size ne kardeşim? Siz niye konuşuyorsunuz? Bu konuda kimlerin konuşacağı bellidir. Bu sürece limon sıkma gibi bir yanlışı hiç kimse yapmamalı.”

Akşener, Erdoğan'a kefil oldu

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.