Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine mülteci resti! O iş bitti sizde nasibinizi alacaksınız

Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine mülteci resti! O iş bitti sizde nasibinizi alacaksınız

Mültecilere kapıların açılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa ülkelerine resti çekti.

Esenboğa Havalimanı'nda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki STK temsilcilerini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

 

"Türkiye'nin Suriye sınırında verdiği tarihi mücadeleye verdiğiniz destekle ilgili her birinize milletim adına teşekkür ediyorum. Ülkemizi terör örgütleriyle kuşatma, şehirlerimize gözünü diken rejimlerle tehdit etme, ekonomik tuzaklarla tökezletme peşinde olanlara fırsat vermeyeceğiz.

Türkiye'nin en büyük gücü, birliği, beraberliği, kardeşliği ve dayanışmasıdır. Aylar önce 'Eğer bir yük paylaşımına girilmezse kapıları açarız' dedim. Ciddiye almadılar, kapılar açılınca şimdi de telefon üstüne telefon geliyor. Kusura bakmasınlar kapı artık kapanmayacak.O iş bitti.Şu anda sizler bu yükten nasibinizi alacaksınız' dedik."

 

'ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK'


 

Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bunların bedelini ödeteceğiz dedik. 2 bin 557 rejime ait asker öldürüldü. Dün akşam şehit ailesiyle birlikteydik. Askerliği devam eden şehidin kardeşi, 'Başkanım ne olur ben askerliğime devam edeyim' dedi. Terhisine 55 gün kalmış.

 

ATEŞKES VURGUSU


Sayın Putin'le Gelişmeleri değerlendireceğiz. Temenni ederim ki artık ateşkesi veya diğer adımları atar ve bu işi süratle neticeye kavuştururuz. Artık bizim yerli İHA ve SİHA'larımız var. Saflarımızı daha sıklaştırarak yollarımıza devam etmemiz gerekiyor. Kahraman askerlerimiz Suriye'nin dört bir yanında teröristlerle ve zalim rejimle mücadele ediyor."

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.