Erdoğan’dan bedelli müjdesi! Kalıcı oluyor

Erdoğan’dan bedelli müjdesi! Kalıcı oluyor

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamayla, bedelli askerliğin belirlenen bir rakamla sınırlı olarak kalıcı hale geleceğini söyledi.

Balıkesir’de düzenlenen mitingle vatandaşa hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bedelli askerlik uygulamasını, ordumuzun personel ihtiyacına göre belirlenen bir rakamla sınırlı olmak üzere kalıcı hale getiriyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul – İzmir otoyolunun Balıkesir kuzey ve batı kavşağı arasındaki kısmıyla, Akhisar ve Saruhanlı kavşakları arasındaki bölümün önümüzdeki ay trafiğe açılacağını duyurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu için de açıklamalarda bulunan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Biz teröristleri Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de gömüyoruz. Bay Kemal onlarla kol kola geziyor. Bakıyorsun adı İyi olan bir parti, o da onlarla kol kola geziyor. Dörtlü çete."

Ayrıca, domates ve patates fiyatlarının ineceğini söyleyen Erdoğan, bedelli askerlik konusuna da değindi.

BEDELLİ ASKERLİK MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 yıllık meslek yüksekokulu mezunları için yeni bir adım atıyoruz. İhtiyaca göre belirlenecek sayıda 12 aylık yedek astsubaylık getiriyoruz" açıklamasında bulunurken, "Bedelli askerlik uygulamasını, ordumuzun personel ihtiyacına göre belirlenen bir rakamla sınırlı olmak üzere kalıcı hale getiriyoruz" sözlerini kullandı.

siyasetcafe.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.