Erdoğan’dan bomba Kaşıkçı açıklaması! ‘Adaleti arıyoruz’

Erdoğan’dan bomba Kaşıkçı açıklaması! ‘Adaleti arıyoruz’

Son Dakika… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu ve gün verdi. İşte ayrıntılar;

Dünya Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin aydınlatılmasını bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün katıldığı açılış töreninde Kaşıkçı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Erdoğan, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili, salı günü grup toplantısında detaylı açıklama yapacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabının açılış töreninde yaptığı konuşmada,  "Cemal Kaşıkçı konusunda kararlıyız ortaya çıkaracağız dedik. Bu konuyla ilgili açıklamalarımı salı günü grup toplantısında yapacağım" diye konuştu.

ERDOĞAN: ADALETİ ARIYORUZ

Erdoğan, partisinin grup toplantısında detaylı açıklama yapacağını söyleyerek, "Ülkemize yönelik saldırıların şiddeti artarken mahiyeti de değişiyor. Cemal Kaşıkçı konusunda kararlıyız ortaya çıkaracağız dedik. Bu konuyla ilgili açıklamalarımı salı günü grup toplantısında yapacağım. Burada adaleti arıyoruz. Bu tüm çıplaklığıyla ortaya çıkacak. Sıradan atılan bazı adımlarla değil. 15 kişi buraya neden geldi, 18 kişi neden tutuklandı. Salı günü çok farklı bir biçimde anlatacağım. Detaya gireceğiz" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.