Erdoğan'dan ‘Bozkurt’ açıklaması

Erdoğan'dan ‘Bozkurt’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan flaş ‘Bozkurt’ açıklaması yapıldı. İşte haberin detayları;

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan geçtiğimiz haftalarda Mersin’de vatandaşlara seslenirken yaptığı ‘Bozkurt’ işaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mersin’de ‘Bozkurt İşareti’ yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, o anla ilgili olarak, " İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu" ifadelerini kullandı.

Son seçim anketinde büyük sürpriz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mersin’de yaptığı Bozkurt işareti kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı. Konu ile ilgili Erdoğan ilk defa açıklama yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin Mersin il kongresi öncesinde vatandaşlara hitap ederken yaptığı bozkurt işareti günlerce konuşulmuştu.

Bulgaristan’ın Varna kentinde katıldığı Avrupa Birliği – Türkiye Zirvesi’nden dönerken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, o anlara ilişkin soruya da yanıt verdi.

Bozkurt işaretini farkında olmadan yaptığını söyleyen Tayyip Erdoğan, “Rabia’yı sayarken, spontane olmuş o işaret. Farkında bile değildim, konuşma bittikten sonra arkadaşlar söyledi. İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.