Erdoğan'dan Cemaati telaşlandıran açıklamalar

Erdoğan'dan Cemaati telaşlandıran açıklamalar

Başbakan Erdoğan, Tekirdağ'da yaptığı konuşmasında Fethullah Gülen'in röportajında söylediği, "Tek ceketim var, çekyatta yatıyorum" ifadelerini eleştirdi. Erdoğan, eleştirisinde, "Diyor ki 'Bir ceketim var.' Sevsinler senin ceketini. Eee saraylar ne olacak? Amerika'da Pensilvanya'da çiftlikte oturacaksın gelen gidene yer yatağı göstereceksin." dedi.


Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları;

"30 Mart'ta bu sandıkların aydınlanacağına inanıyorum.  30 Mart seçimleri ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olsun. Tekirdağ ve tüm ilçelerinde 1 katrilyon 200 trilyonluk yatırımları hizmete aldık.

"AKILLARINI PENSİLVANYA'YA KİRAYA VERDİLER"

Türkiye oynanan oyunu görüyor. Şantaja montaja dublaja hayır diyor Tekirdağlı. Milletimiz Türkiye üzerinde, sandık üzerine oynanan oyunu görüyor ve itiraz ediyor. CHP de MHP de artık iradelerini, akıllarını Pensilvanya'ya kiraya verdiler. Şimdi 30 Mart'ta benim milletim bu hesabı soracak. Ne diyecek? Yahu arkadaş senin Amerika'da ne işin var? 15 yıldır sen buralarda yoksun. Ne yapacaksan gel burada yap. Her kirli oyunun altından sen çıkıyorsun. Bugüne kadar susmuş 2-3 gündür konuşmaya başlamış. Bedduaları sen yapmadın mı? Sonra geri vitese taktı. Tamam da o kasetleri ne yapacaksın?  

"SEN NE BİÇİM HOCASIN"

Sen ne biçim hocasın? Türkiye'den kaçıp gidiyorsun. Emekli falan değil. O paralel yapı kendisine pasaport tezgahlıyor Amerika'ya gidiyor. Sen oradan ülkeyi karıştıracaksın biz de seni bırakacağız. 'Uzun adam gitmeliydi' diyor. Biz öyle dualar alıyoruz ki...Bize halkımız yeter, Hak yeter. Bu iki parti zaten ruh ikiziydi şimdi Pensilvanya ile ittihak ettiler.

"ÜÇÜNÜNDE TEK DÜŞMANI VAR: AK PARTİ"

Üçününde tek düşmanları var. Oda AK Parti. Biz sabrettik, siz sabrettiniz.. Ne oldu? Okullarımıza, kızlarımızı başörtülü olarak almıyorlardı.Kılıçdaroğlu 'Başörtüsü sorunun ben çözdüm' diyor. Güler misiniz ağlar mısınız... Sen önce kendi evinin adresini öğren. 

"BİZ 77 MİLYONUN PARTİSİYİZ"

BDP siyasi Kürtçülük, MHP siyasi Türkçülük yapıyor. CHP de kumsalların partisiyim diyor. Biz 77 milyonun partisiyiz.

"BUNLAR CASUSLUKLA YARGILANACAK"

Bir Başbakan'ın telefonu dinlemek yasaktır. Bunlar korsan, bunlar casuslukla yargılanacak.

"NE OLDU ANANASLARIN YOLUNU MU KESTİK?"

"2-3 sene öncesinde tesbihler geliyordu? ne oldu 2 senede de bu Başbakan kötü oldu? Ne oldu ananasların yolunu mu kestik? rafinerilere mi birşey oldu? Dert başka rant. Korkunç rant vardı bu kesilince...Diyor ki 'Bir ceketim var.' Sevsinler senin ceketini. Eee saraylar ne olacak? Amerika'da Pensilvanya'da çiftlikte oturacaksın gelen gidene yer yatağı göstereceksin. Amerika'da inzivaya çekilmiş. Burada yer yok muydu? Saidi Nursi'ye bak, fırsatını buldu geldi ben vatanımda öleceğim dedi. Ne olursa olsun biz doğru olanı yapacağız. Onların tuzakları varsa, halkında tuzağı var.  Bunların dağıttıkları gazeteler var broşürler var. İftiralarla dolu. Bunlar iyice kayış attılar. Her türlü yalan var bunlarda.

"480 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ KAZANDIRIYORUZ"

Tekirdağ'a 480 yataklı şehir hastanesi kazandırıyoruz.  İstanbul-Tekirdağ-Kırklareli-Edirne hızlı tren projesini yatırım programımıza aldık. Tekirdağ Limanı'nı bir iç liman olmaktan çıkardık. Avrupa Havalimanı haline getirdik. Marmaray sadece İstanbul'un değil aynı zamanda Tekirdağ'ın da projesidir.

"TEKİRDAĞ'A 7 KATRİLYONLUK YATIRIM"

150 yıldır yenilenmeyen Rumeli demiryolunun Tekirdağ kısmının tamamını yeniledik. Tekirdağ'a yeni bir gar yaptık. Modern bir yük toplama merkezinin yapılması için de bir proje hazırlıyoruz. Tekirdağ'a şu ana kadar 7 katrilyonluk yatırım yaptık.

"CHP GERİCİDİR"
Namık kemal Üniversitesi'nde şu anda 23 binden fazla öğrenci var. -İnsan odaklı sağlık politikamızda yeni hastaneler inşa ettik. -Bunların belediyelerinde kanalizasyon sokaklara akar. CHP gericidir.

"SEVSİNLER SENİN GİBİ MİLLETÇİYİ"

Biz göreve geldik Türkiye'nin milli geliri 230 milyar dolardı şimdi 820 milar dolar. O CHP'nin yavrusu DSP var ya...Bunlar hep aynı. 230 milyar dolardan devrettiler bize. 79 senede 6 bin 100 km bölünmüş yol yapıldı Biz 12 yılda 17 bin km bölünmüş yol yaptık. -IMF'ye bor. 23,5 milyar dolardı şimdi sıfır. Bütün borçları ödedik. Kim borçlandı? MHP, DSP, Şimdi biz IMF'ye 5 milyar dolar borç verir duruma geldik. Bu MHP ne diyor ' Biz milliyetçiyiz' Sevsinler senin gibi milliyetçiyi. Bunlar kafatası milliyetçisi. Zaten CHP Türkiye'de iktidar olamaz. Ama yerelde de bunlara bu fırsat verilmesin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.