Erdoğan’dan CHP-HDP tepkisi Delikanlıca kim kiminle ittifakta söyleyin

Erdoğan’dan CHP-HDP tepkisi Delikanlıca kim kiminle ittifakta söyleyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve HDP’ye tepki gösterdi. Erdoğan, HDP’yi kastederek, “Bu partiyi Ankara'daki genel merkez değil Kandil yönetiyor. Sırtını Kandil'e dayayan CHP aslında bunu destekliyor.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gaziantep mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Zelanda'da gerçekleşen terör saldırısına yönelik önemli mesajlar veren Başkan Erdoğan, "Bu alçak bir de bildiri yayınlamış. Bu bildiride Müslümanları, ülkemizi, milletimizi ve şahsımı da hedef alıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

GAZİANTEP'E YENİ ŞEHİR HASTANESİ GELİYOR!

Biz ne aldatan olduk, ne aldanan olduk. Eski stadın yerine, inşallah millet bahçesini kuruyoruz. Muhteşem bir millet bahçesi. İçinde de millet kırahathanesi olacak. Bunun içinde çocuk kütüphanesinden, yüzme havuzuna kadar her türlü sosyal tesisin olduğu Hasan Celal Güzel Millet Kırahathanesi'ni açacağız.

ŞANLIURFA-GAZİANTEP HIZLI TRENİNİ DE TAMAMLADIĞIMIZDA...

Şu anda 81 vilayette doğalgaz var. 921 ilçemizin yarısında doğalgaz var. Ulaştırmada altı katrilyon liralık yatırım yaparak bölünmüş yolları 396 kilometreye ulaştırdık. Şanlıurfa-Gaziantep hızlı trenini de tamamladığımızda, Gaziantep hem doğusuna hem batısına hızlı trenle bağlanmış olacak. Gaziantep Havalimanı'nın 2003'teki yolcu 223 bindi, geçen yıl 2 milyon 665 bine çıkardık.

GAZİANTEP'İN 50 YILLIK SU İHTİYACI KARŞILANACAK

Gaziantep'e 3 baraj ve 2 gölet inşa ettik. Gaziantep'in uzun vadeli içme suyu ihtiyacını karşılamak için, içme suyu hattını inşa ediyoruz. 1.2 katrilyon olan Düzbağ projesinin temelini attık. Bu projeyle Gaziantep'in 50 yıllık su ihtiyacı karşılanacak hem de elektrik giderleri düşecek. Çiftçilerimize 1.5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik.

ÇIKIN DELİKANLICA KİM KİMİNLE İTTİFAKTA SÖYLESİN

Kimse asıl niyetini söylemiyor, milletin karşısına cilayla maskeyle çıkıyor. İttifakın asıl ortağını sürekli gizlemeye çalıştılar. Bu partiyi Ankara'daki genel merkez değil Kandil yönetiyor. Sırtını Kandil'e dayayan CHP aslında bunu destekliyor. Ama kendisi aday gösteriyor. Kimin kimi desteklediği belli değil. Çıkın delikanlıca, kim kiminle ittifakta söyleyin. CHP listesinde, HDP meclis adayları, FETÖ'nün belediye başkanları cirit atıyor. Neyse ki herkes rolünü iyi oynayamıyor.

BU ADAM NE İDÜĞÜ BELİRSİZ

Bu adam Kürdistan'da oylar HDP'ye diyor. Bu adam Kürt değil. Bu adam ne idüğü belirsiz. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var defol oraya git. Ülkemizi bu toprakları bölemezsiniz. Bunlar bayrak düşmanı, ezan düşmanı. Taksim'de yaptılar. Milletimiz ne dedi. Bunlar bizim bayraklarımızı yakanlar değil mi?

GEZİ'DE TAKSİM’DE CHP İLE ONLARIN PAÇAVRALARI YAN YANA

Gezi'de Taksim meydanında CHP ile onların paçavraları yan yanaydı. Bundan Bay Kemal hiç rahatsız oldu mu? Onun derdi başka. İşte bu gerçekler ortadayken CHP genel başkanı istediği kadar kendini paralasın sorulara muhatap olduğu TV programlarında asıl niyetini ifşa ediyor. YPG Türkiye'ye saldırmaz diyor. Biz tepelerine binene kadar Afrin'den Gaziantep'e düşen roketler, atılan mermiler nereden geliyordu? Çukur eylemleri ile şehirlerimizin altını üstüne getirenler bunlar değil mi?

YENİ ZELANDA KATİLİ ŞAHSIMI DA HEDEF ALMIŞ...

Şimdi bu vesileyle, bugün maalesef Yeni Zelanda'da yaşanan hadisede İslam karşıtı katiller ellerine silahlarını alıp Cuma namazı için toplanan Müslüman kardeşlerimize saldırıyorlar. Ve 49 kardeşimiz orada şehit oldu. Bunların dışında da 3 tane Türk var. Kendisiyle görüştüm. Cumhurbaşkanı ile de görüştüm. Bu alçak bir de bildiri yayınlamış. Bu bildiride Müslümanları, ülkemizi, milletimizi ve şahsımı da hedef alıyor.

SEN HANGİ MİLLETLE KONUŞUYORSUN?

Neymiş, Boğaz'ın batısına geçmeyecekmişiz. Yoksa ne olurmuş, İstanbul'a gelir bizi sürer, Ayasofya'yı minarelerden kurtarırlarmış. Be hey gafil, önce şunu bil. Ben niye girdim içeri? Bir şiir okumuştum; Minareler sürgün, kubbeler miğfer, camiler kışlamız, müminler asker... Sen hangi milletle konuşuyorsun neyi konuşuyorsun? Senin her yerin bomba olsa ne yazar? Terbiyesiz, adi, alçak sen kolayı seçtin. Birileri de hala bizim ezan ve bayrak hassasiyetimiz çarpıtmaya çalışıyor.”

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.